Izbornik Zatvoriti

Produženje garancije

Makita alati Makita alati 3 godine garancije  Makita baterije 2 godine garancije

(Pogledajte kako da produžite garanciju za Makita profesionalni alat i baterije ovde!)

Uz produžetak garancije na sajtu https://warranty.makita.eu/pub/index.php?makita=rs, garantni rok za sve Makita proizvode (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske lampe) iznosi 36 meseci.

Ako se ne produži garancija Makita pruža 12-mesečnu garanciju za profesionalnu, industrijsku upotrebu (pravna lica), 24-mesečnu garanciju za neprofesionalnu (ličnu) upotrebu – fizička lica, za besprekorno funkcionisanje svakog alata od datuma kupovine. U ovom periodu, Makita će besplatno popraviti sve kvarove alata koji su dokazano nastali u garantnom roku greškom u materijalu ili u proizvodnji.

Za litijum jonske baterije i punjače garantni period iznosi 24 meseca, ako je garancija produžena na sajtu https://warranty.makita.eu/pub/index.php?makita=rs. Ukoliko garancija nije produžena, garantni rok iznosi 12 meseci.

Garancija za pneumatske alate iznosi 2 godine za fizička lica, a godinu dana za pravna lica i ne postoji opcija produžetka.

Produžetak garancije se mora obaviti u roku od 4 nedelje od datuma kupovine, kako bi bio važeći.

Napomena: U slučaju da upućujete garantni zahtev, alat treba da pošaljete, zajedno sa originalnim dokazom o kupovini (npr. računom), garantnim listom i potvrdom o produženoj garanciji (ukoliko ste produžili garanciju na 3 godine na internet sajtu: www.makita.rs), na adresu kompanije Makita ili na adresu ovlašćenog servisa (prema spisku na ovom garantnom listu ili potvrdi o produženoj garanciji.