WERA

Home Brands WERA

Wera

Wera – Kompanija
Wera alati čine život jednostavnijim, sigurnijim i punim radosti za Wera korisnike.
Postoji mnogo alata za uvrtanje šrafova…
Ali za razliku od drugih, Wera ne veruje da su alati dostigli krajnju fazu razvoja. Uvek su u potrazi za novim idejama. Mi mislimo drugačije. Preispitujemo stvari. I na taj način razvijte alate za uvrtanje šrafova kao što su Ziklop čegrtaljka i Joker otvoreni ključ – alati koji su od poznatog pretvorili u izuzetno.
Wera asortiman čini 3.000 različitih alata i sigurno postoji bar jedan koji odgovara vašim potrebama.
Wera voli inovacije. Wera voli dizajn. Wera voli rokenrol.
Tool Rebel?
Termin „Tool Rebel“ (od lat. Rebellis, buntovnik) se prvi put pojavio kada je Wera anketirala svoje kupce, pitajući ih šta misle o kompaniji. Mnogi su članove Wera tima opisali kao „pobunjenike alata“, jer oni skoro pa ponovo izmišljaju alate za zavrtnje šrafova i razvijaju tako neverovatna (skoro pobunjenička, buntovna) rešenja za probleme koji se često smatraju nerešivim.
Duh rokenrola, koji se neko vreme osećao u Weri i oko nje, pokazao je dodatnu inspiraciju – nastala je banda Tool Rebel.
Interno Tool Rebel banda uključuje strastvene timove za razvoj proizvoda koji stalno traže nove načine za razvoj alata koji pomažu ljudima.
Ljudi koji se ne plaše da izazovu postojeće standarde. Oni koji žele da učine život lakšim, sigurnijim i punim radosti.
Ali „Tool Rebel groznica“ nije ostala tiha u kompaniji – ona se širi širom sveta. Kupci i krajnji korisnici na svim kontinentima identifikuju se kao članovi Tool Rebel pokreta.
Ovaj grozničavi entuzijazam nije ograničen čak ni na entuzijaste koji distribuiraju ili koriste alate – ljude u svim sferama života ugrizla je buba Tool Rebel. Još se ne nazire kraj ovom grozničavom talasu strasti.
Ali veliko pitanje je – da li ste vi pobunjenik za alate?