Prodavnica alata Tim komerc

Home Prodavnica alata Tim komerc

PRODAVNICA ALATA OPREME I PRIBORA- premium diler makita alata i opreme

Prodavnica alata Tim komerc za prodaju alata koja nudi širok asortiman kvalitetnih alata za sve vaše potrebe. Bez obzira da li ste profesionalac ili hobista, kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno za obavljanje različitih zadataka.

Naša ponuda obuhvata alate različitih kategorija, uključujući ručne alate, električne alate, baštenske alate, mašine i još mnogo toga. Sve alate koje nudimo su pažljivo odabrane od strane našeg stručnog tima kako bismo vam osigurali samo najkvalitetnije proizvode.

Pored izbora alata, takođe vam pružamo i odličnu korisničku podršku. Naš tim stručnjaka je tu da vam pruži savete i pomoć pri odabiru pravog alata za vaše potrebe. Takođe, nudimo i servisiranje alata kako bismo vam omogućili dugotrajnu upotrebu.

U asortimanu alata, opreme i pribora koje smo u mogućnosti da Vam ponudimo, nalaze se renomirani proizvođači alata i opreme, namenjene za profesionalnu upotrebu u građevini i zanatstvu.-Makita alati, Dewalt alati, Ridgid, Wiha su samo neki od poznatih brendova koje izdvajamo iz naše ponude

Makita alat-Makita je poznati brend za alate koji nudi širok asortiman proizvoda. Njihov asortiman uključuje različite vrste alata kao što su bušilice, brusilice, ubodne testere, cirkularne testere, električne odvijače, rende, usisivače i još mnogo toga. Takođe, Makita nudi i brojne dodatke i pribor za ove alate, kao što su burgije, brusne ploče, testere i slično. Njihovi alati su poznati po kvalitetu i pouzdanosti, pa su često izbor profesionalaca i entuzijasta za različite radne zadatke.

Registracijom alata na zvaničnom sajtu ostvarujete garanciju od 3 godine

makita alat

https://www.makita.rs/

Bosch alati električni i akumulatorski –

DEWALT ALATI

Dewalt je poznati proizvođač alata koji nudi širok asortiman alata visokog kvaliteta. Njihov asortiman uključuje razne vrste električnih alata, ručnih alata, pribora i dodataka. M

REMS, RIDGID, GUDE, . IZ asortimana ručnih alata takođe se izdvajaju alati Wolfcraft, BAHCO, STANLEY. HM Mullner Wiha i Knipex alati.Prodaja alata putem porudžbine ili licno. Plaćanje virmanski,gotovinski ili karticom u našem objektu.