Prodavnica alata Tim komerc

Home Horus Shop Aparati za kafu i čaj Zilan ZLN1440 Digitalni aparat za kafu
Akcija!

Zilan ZLN1440 Digitalni aparat za kafu

Originalna cena je bila: 7.450,00 RSD.Trenutna cena je: 6.950,00 RSD.

Broj artikla: ZLN1440 Kategorije: , Oznake: ,
Zilan

Opis

Digitalni aparat za kafu Zilan ZLN1440

Digitalni aparat za kafu Zilan ZLN1440

Opis proizvoda:

Aparat za kafu osvaja ne samo svojim modernim i plemenitim dizajnom od nerđajućeg čelika, već i mnogim drugim funkcijama kao što su npr. programirano vreme početka. Dozvolite da vas ujutru razbude aromatični mirisi kafe ili jednostavno programirajte željeno vreme pre dolaska u posetu, a zatim ih iznenadite sveže skuvanom kafom. Štaviše, aparat za kafu ima automatsko isključivanje, funkciju zaustavljanja kapanja i dugme za „ekstra jaku“ uživanje u kafi. O LCD displeju sa prikazom vremena da i ne govorimo. Termo bokal za 12 šoljica duže održava kafu toplom. Kafa ne samo da je dobrog ukusa, sveža i aromatična, već je i veoma vruća i ostaje topla kroz ringlu dugo (do 40 minuta) da bi uživala u punom ukusu i ukusu. Snaga od 900 vati govori sama za sebe i obezbeđuje brzu i ukusnu kafu za do 12 osoba.

Tehničke karakteristike:

– Kapacitet: 1,5 l
– Kućište od nerđajućeg čelika
– Programabilno
– Merač nivoa vode
– Okretna korpa za filtere
– Funkcija održavanja toplote
– Prekidač za uključivanje/isključivanje sa svetlosnim indikatorom
– Snaga: 900W

O brendu:

Uprkos činjenici da je Zilan Grupa jedna od najvećih kompanija za kućne aparate i robu za domaćinstvo u Istanbulu, u Turskoj, naš fokus je uvek bio na ideji da našim korisnicima pružimo najbolje moguće iskustvo u korišćenju naših proizvoda.

Naš integritet shvatamo ozbiljno jer nam je stalo da pozitivno utičemo na kupce kojima služimo. Zilan je postao globalno cenjen i priznat brend i kompanija je stekla reputaciju sticanjem poverenja kompanija i kupaca sa kojima sarađuje, posebno na Balkanu, kao i u Aziji i arapskom regionu.

Zilan je od početka pridao veliki značaj inovacijama kako bi zadovoljio zahteve potrošača širom sveta i postigao najviše standarde kvaliteta. Zilan je dobio sve tehnološke sertifikate koji se koriste širom sveta.

Informacije:

Horus Shop:

Telefon: 061/189/2020

Email: horusshop. bg@gmail. com

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak: 09 : 00 – 17 : 00

Subota: 12 : 00 – 18 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu kućnih predmeta i tehnike.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: horusshop.bg@gmail.com

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 061/189/2020 / 011 3984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Zilan

Zilan

Zilan Uprkos činjenici da je Zilan-Grupa jedna od najvećih kompanija za kućne aparate i robu za domaćinstvo u Istanbulu, u Turskoj, naš fokus je uvek bio na ideji da našim korisnicima pružimo najbolje moguće iskustvo u korišćenju naših proizvoda. Naš integritet shvatamo ozbiljno jer nam je stalo da pozitivno utičemo na kupce kojima služimo. Zilan je postao globalno cenjen i priznat brend i kompanija je stekla reputaciju sticanjem poverenja kompanija i kupaca sa kojima sarađuje, posebno na Balkanu, kao i u Aziji i arapskom regionu. Od početka je pridao veliki značaj inovacijama kako bi zadovoljio zahteve potrošača širom sveta i postigao najviše standarde kvaliteta. Zilan je dobio sve tehnološke sertifikate koji se koriste širom sveta.
Zilan

Deklaracija

Naziv proizvoda: Digitalni aparat za kafu Zilan ZLN1440 Šifra proizvoda: ZLN1440 Uvoznik: Westaco d.o.o Zemlja porekla: Turska EAN: 6423154021440

You may also like…