Prodavnica alata Tim komerc

Home Horus Shop Usisivači i paročistači Mesko MS7020.1 Filter za paročistač za pod
Akcija!

Mesko MS7020.1 Filter za paročistač za pod

Original price was: 2.490,00 RSD.Current price is: 2.090,00 RSD.

Nema na lageru

Broj artikla: MS7020.1 Kategorije: , Oznake: , ,
Mesko home

Opis

Filter za paročistač za pod Mesko MS7020.1

Filter za paročistač za pod Mesko MS7020.1

Opis proizvoda:

Mesko MS7020 – Paročistac za pod – Eliminiše 99,9 bakterija bez upotrebe hemikalija! – Glava u obliku trougla Vam omogućava lakši prodor do teško

Tehničke karakteristike:

– Glava u obliku trougla Vam omogućava lakši prodor do teško dostupnih mesta.

– Čisti sve površine: Laminat, tvrdo drvo, kamen, keramiku, tepihe.

– Snaga: 1300W.

O brendu:

Mesko je proizvođač vojnih proizvoda svetske klase sa skoro 100 godina iskustva u proizvodnji. Suštinskim opsegom aktivnosti Mesko-a obuhvaćena je proizvodnja u nacionalne odbrambene i bezbednosne svrhe. Naše proizvode koriste poljske oružane snage i entiteti odgovorni za nacionalnu bezbednost. Kompanija poseduje modernu tehnologiju za proizvodnju raketa i municije, uključujući podkalibarsko municiju, kao i infrastrukturu za demilitarizaciju zastarelih borbenih resursa.

Upotreba najmodernije tehnologije, kvalitet saradnje svih naših zaposlenih i sveobuhvatno upravljanje procesima garantuju visok kvalitet Mesko proizvoda i usluga. Cilj nam je da ispunimo potrebe i očekivanja naših kupaca, da zadržimo aranžmane i da kontinuirano unapređujemo našu proizvodnu bazu povećanjem kompetencija naših specijalista, optimizacijom procesa i pružanjem inovativnog ekološkog pristupa, koji podrazumeva akcije usmerene na minimiziranje zagađenja životne sredine i snažno fokusiranje na njihovu prevenciju.

Informacije:

Horus Shop:

Telefon: 061/189/2020

Email: horusshop. bg@gmail. com

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak: 09 : 00 – 17 : 00

Subota: 12 : 00 – 18 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu kućnih predmeta i tehnike.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: horusshop.bg@gmail.com

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 061/189/2020 / 011 3984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Mesko

Mesko Home

Mesko Home Mesko je proizvođač vojnih proizvoda svetske klase sa skoro 100 godina iskustva u proizvodnji. Suštinskim opsegom aktivnosti Mesko-a obuhvaćena je proizvodnja u nacionalne odbrambene i bezbednosne svrhe. Naše proizvode koriste poljske oružane snage i entiteti odgovorni za nacionalnu bezbednost. Kompanija poseduje modernu tehnologiju za proizvodnju raketa i municije, uključujući podkalibarsko municiju, kao i infrastrukturu za demilitarizaciju zastarelih borbenih resursa. Upotreba najmodernije tehnologije, kvalitet saradnje svih naših zaposlenih i sveobuhvatno upravljanje procesima garantuju visok kvalitet Mesko proizvoda i usluga. Cilj nam je da ispunimo potrebe i očekivanja naših kupaca, da zadržimo aranžmane i da kontinuirano unapređujemo našu proizvodnu bazu povećanjem kompetencija naših specijalista, optimizacijom procesa i pružanjem inovativnog ekološkog pristupa, koji podrazumeva akcije usmerene na minimiziranje zagađenja životne sredine i snažno fokusiranje na njihovu prevenciju.  
Mesko home

Deklaracija

Naziv i šifra artikla: Esperanza mesko ms7020.1 filter za paročistač za pod
Jedinična mera: 1 komad Uvoznik: Westaco D.O.O Zemlja porekla: Poljska

You may also like…