Prodavnica alata-alat pribor oprema

Home Pribor Koferi i torbe Hogert HT7G050 Kolica sa alatom 544 dela
Akcija!

Hogert HT7G050 Kolica sa alatom 544 dela

91.000,00 RSD

Broj artikla: HT7G050 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Kolica sa alatom 544 dela Hogert HT7G050

Kolica sa alatom 544 dela Hogert HT7G050

Osobine i prednosti:

  • Hogert Technik donosi vam izvanredan alatni kabinet koji kombinuje praktičnost, prostranost i vrhunski kvalitet. Sa 7 izvlačivih fioka i bočnim odeljkom, ovaj kabinet pruža obilje prostora za organizaciju alata i opreme u radionici. Bez obzira da li ste profesionalac u zanatskoj radionici ili servisu za vozila, ovaj kabinet će vam olakšati svakodnevne zadatke.
  • Kvalitet izrade je neosporan – čvrsta struktura ovog kabineta obezbeđuje dugotrajnu upotrebu čak i u zahtevnim radioničkim uslovima. Četiri točka, od kojih su dva sa sposobnošću okretanja i kočnicama, omogućavaju vam laku pokretljivost i postavljanje kabineta tamo gde vam je potrebno.
  • Oprema kabineta je pažljivo odabrana kako bi zadovoljila potrebe zanatskih radionica i servisa za vozila. Sa ukupno 544 elementa, ovo je kompletna radionica na točkovima. Izvlačive fiokice dolaze u varijantama: 6 fioka visine 50 mm i 1 fioka visine 130 mm, sa nosivošću do 15 kg za manje i 25 kg za dublje fiokice. Individualni zatvarači fioka sprečavaju samootvaranje i štite vaš alat.
  • Bočni odeljak sa policom pruža dodatan prostor za skladištenje limenki ili boca koje treba držati uspravno. Kvalitetne točkove sa kugličnim ležajevima možete lako manevrisati, a zaključavanje ključem štiti alat od krađe i neželjenog otvaranja fioka tokom transporta.
  • Hogert Technik kabinet za alat sa 7 fioka i bočnim odeljkom je vaš pouzdan partner u svakodnevnim zadacima. Oslonite se na kvalitet, funkcionalnost i vrhunski dizajn – sve što vam je potrebno za efikasno i profesionalno obavljanje posla.

O brendu:

ZAŠTO SE OPREMITI HOGERT ALATIMA?

Koristeći Hogert alate, majstori i domaćinstva su u mogućnosti da obavljaju popravke svojih kuća sa lakoćom. Ovi alati su napravljeni od vrhunskog materijala, pružajući dugotrajnost i izdržljivost. Sa širokim spektrom proizvoda koji se nude, kao što su klešta i eva glava, Hogert je nezamenljiv brend za sve vrste poslova.

Hogert alati vam omogućavaju jednostavno i efikasno obavljanje popravke u vašem domu ili poslu, zahvaljujući dugotrajnosti, izdržljivosti i raznovrsnosti proizvoda koje nude.

Jednostavnost korišćenja ovih alata takođe olakšava rad korisnika. Moguće ih je jednostavno očistiti ili održavati bez velikog napora. Zahvaljujući raznovrsnosti Hogert proizvoda koji se nude na tržištu, postoji rešenje za svaki problem ili potrebu koja se pojavljuje kod popravljanja kuće ili bilo koje druge delatnosti koje obavljaju u okviru vaše profesije.

Kataloški broj:

HT1R425

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu HOGERT alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

HOGERT

HÖGERT Technik

Högert Technik - Kvalitet je od najveće važnosti za Högert Technik. Da bi Hogert obezbedio visoku čvrstoću i izdržljivost, alati su napravljeni samo od najboljih, pažljivo odabranih sirovina. Högert Technik proizvodi prolaze kroz niz testova i eksternih kontrola pre nego što budu stavljeni u prodaju.

Pouzdan kvalitet, profesionalni kvalitet

Marka Högert Technik stvorena je sa strašću za kvalitetom, jednostavnošću i korisnošću. Brend je dizajniran za teške uslove rada i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima.
Kontrola kvaliteta
Kvalitet je superiorna vrednost marke Högert Technik. Laboratorije pripremaju testove i vrše merenja kako bi proverili kvalitet proizvoda, Brend Hogert Technik kreiran je sa strašću ka kvalitetu, jednostavnosti i korisnosti.

primena

Marka je dizajnirana za tešku upotrebu i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima. Kvalitet je najveći vrednost marke Hogert Technik. Högert Technik omogućava da ponudim širok asortiman ručnih alata najboljeg porekla.  

Deklaracija

Naziv proizvoda: Hogert HT7G050 kolica sa alatom, 544 dela
Šifra proizvoda: HT7G050
Proizvođač: HÖGERT Technik
Uvoznik: Stridon d.o.o