Prodavnica alata

Home Električni alat Alat za obradu drveta GTS 10 J Stona cirkularna testera BOSCH 1.800W
Akcija!

GTS 10 J Stona cirkularna testera BOSCH 1.800W

101.800,00 RSD

Opis proizvoda

bosch alati

Opis

Stona cirkularna testera, BOSCH GTS 10 J 1.800W, 0601B30500

Stona cirkularna testera, BOSCH GTS 10 J 1.800W, 0601B30500

Snažna testera sa velikim kapacitetom sečenja. Ekstremno kompaktan i snažan uređaj. Snažan motor od 1.800 W sa laganim startom i zaštitom od preopterećenja za brz napredak pri radu. Optimalno za transport zbog kompaktnog dizajna i različitih rukohvata za nošenje.

Bosch GTS 10 J Bosch Heavy Duty Bosch proizvodi za tešku primenu - nova definicija snage, efikasnosti i otpornosti! Bosch GTS 10 J Laka izmena ploče/alata zahvaljujući blokadi vretena Bosch GTS 10 J Dva sloja izolacionog materijala oko delova pod naponom ili pojačana izolacija. Nije potrebna veza sa električnim uzemljenjem (zemljom) Bosch GTS 10 J Click & Clean sistem – 3 velike prednosti Čista vidljivost radne površine: za precizniji i brži rad
Odmah se usisava štetna prašina: štiti Vaše zdravlje
Manje prašine: duži životni vek alata i pribora Bosch GTS 10 J Lagani start sa privremenom redukcijom opterećenja i obrtnog momenta motora tokom starta. Bosch GTS 10 J Sistem za usisavanje prašine Direktno usisavanje prašine u vrećicu za prašinu na alatu i/ili pomoću univerzalnog usisivača

GTS 10 J Bosch osobine i prednosti:
 • GTS 10 J Snažan 1.800 W motor sa ograničenjem struje pokretanja i zaštitom od preopterećenja za brz napredak pri radu
 • Optimalni način transporta zahvaljujući kompaktnoj konstrukciji i mnoštvu površina za držanje
 • Samougađajući paralelni graničnik za precizno sečenje
 • Visine sečenja do 79 mm, kapaciteti sečenja do 460 mm desno i 210 mm levo od lista testere
 • Klin za razdvajanje koji može da se spusti pod površinu bez upotrebe alata
 • Bezbedno čuvanje alata za montiranje i pribora (npr. poluga za guranje materijala, graničnici, adapter za usisavanje) direktno na kućištu
 • Priključci za usisavanje prašine na štitniku i na zadnjoj strani uređaja
Karakteristike:
 • Veličina stola 642 x 572 mm
 • Broj obrtaja u praznom hodu 3.650 min-1
 • Prečnik unutrašnjeg otvora lista testere 30 mm
 • Podešavanje nagiba 47 ° L / 2 ° D
 • Prečnik lista testere 254 mm
 • Maks. kapacitet sečenja desno 460 mm
 • Maks. kapacitet sečenja levo 210 mm
 • Težina 26,0 kg
Obim isporuke:
 • Bosch GTS 10 J, kataloški broj: 0601B30500
 • Ugaoni graničnik (2 610 015 507)
 • Adapter za usisavanje (2 610 015 509)
 • Paralelni graničnik (2 610 016 853)
 • Poluga za guranje materijala (2 610 015 022)
 • List testere 254 x 30 mm
Bosch garancija 3 godine

TROGODIŠNJA GARANCIJA ZA ELEKTRIČNE ALATE : VAŽI ZA SVE PROFESIONALNE PLAVE ELEKTRIČNE ALATE , LITIJUM – JONSKE AKUMULATORE I PUNJAČE I PROFESIONALNE MERNE ALATE .

Sve što trebate da uradite je da registrujete Vaš alat, litijum-jonski akumulator ili punjač online, u roku od četiri nedelje nakon kupovine . Registraciju sada možete obaviti kroz PRO360 aplikaciju . Pored produženja garancije, aplikacija vam nudi i druge pogodnosti. Rok garancije ili usluge počinje na dan kupovine. Više informacija možete pronaći u relevantnim garancijskim uslovima.

Garancija / servisni sertifikat se uvek izdaje po jednom proizvodu, odnosno svaki kupljeni proizvod (električni alat, litijum-jonski akumulator i punjač) moraju biti registrovani odvojeno. Ako imate garanciju / servisni sertifikat, molimo Vas, priložite ga zajedno sa originalnom potvrdom o kupovini Vašem lokalnom prodavcu ili možete poslati svoj proizvod direktno nama. Podaci na oba dokumenta (potvrda o kupovini i sertifikat) moraju se podudarati. Naravno, možete koristiti i našu uslugu preuzimanja, koja je besplatna tokom garantnog / servisnog perioda.
Bosch proffesional objedinjuje sveobuhvatnu ekspertizu u tehnologiji vozila sa hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio kompletna rešenja za mobilnost.
Bosch proffesional nudi inovativne proizvode i usluge za industriju i zanatstvo. Istražite Bosch širok spektar proizvoda i rešenja za vaše tržište i industriju.
Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata

OVDE možete pogledati celu ponudu BOSCH alata, kao i mnoge druge.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3984 586 / 060 3984 586

Brand

Bosch

Bosch alat oprema i pribor

Bosch je jedna od najvećih svetskih firmi koja se bavi proizvodnjom električnih i ručnih alata. Bosch alat Professional predstavlja sinonim za kvalitet i trajnost.

Bosch električni i akumulatorski alati

ovo su jedni od najkorišćenijih i najprodavanijih alata na tržišu. Sem bosch Professional alata, postoje i Bosch HG alati - to su Bosch Hobby zeleni alati i Bosch baštenski alati. Kao i Bosch Professional i ovi alati su izuzetno kvalitetni, a o tome nam govori i garancija koja iznosi 3 godine. Osnovni faktori uspeha su inovativna snaga i tempo inovacija. Od profesionalca se mnogo očekuje: brzina, pouzdanost, kompetentnost, izdržljivost – ukratko: odlični rezultati. Pa zar nije pošteno tražiti isto od svojih električnih alata. Profesionalni plavi električni alati iz Bosch-a su projektovani za profesionalnu upotrebu. Ispunjavaju najviše standarde u brzini, preciznosti i robusnosti za odlične, profesionalne rezultate rada. Bosch profesionalni plavi električni alati – Za profesionalce od profesionalaca

Akumulatorski Bosch alati

Bosch 18 V alati kombinuju vrhunske performanse sa maksimalnom slobodom. Ponuda jedne baterije odgovara svima, od 2008. godine. Sve naše baterije za profesionalni sistem od 18 V mogu se koristiti sa svim novim i postojećim alatima u istoj klasi napona.

 Bosch 18 V alat koji odgovara svakom zanatu, bilo da tražite popularni Bosch 18 V multi alat ili novu Bosch 18 V bušilicu.

bosch alati

Deklaracija BOSCH

Naziv proizvoda: Bosch GTS 10 J Stona cirkularna testera, 1.800W
Šifra proizvoda: 0601B30500
Proizvođač: Bosch
Zemlja porekla: N/A
Bar-kod (EAN): 3165140583657

Uvoznik: Robert Bosch d.o.o., Omladinskih brigada 90E, Novi Beograd, SERBIA