Prodavnica alata Tim komerc

Home Horus Shop Lepota i zdravlje Camry CR2915 Aparat za brijanje
Akcija!

Camry CR2915 Aparat za brijanje

Originalna cena je bila: 4.250,00 RSD.Trenutna cena je: 3.850,00 RSD.

Broj artikla: CR2915 Kategorije: , Oznake: ,
Camry premium

Opis

Aparat za brijanje Camry CR2915

Aparat za brijanje Camry CR2915

Opis proizvoda:

Savršen je izbor za muškarce koji cene kvalitet i udobnosti. Električni brijač je opremljen sa 3 pojedinačno plutajuće glave koje garantuju maksimalnu preciznost brijanja lica i vrata. Spremni za upotrebu u svakom trenutku zahvaljujući radu na bateriji. Maksimalno vreme punjenja je 8 sati, što vam omogućava do 60 minuta neprekidnog rada nakon punog punjenja. Brijač je opremljen sistemom praćenja profila lica. Udobnost korisnika je povećana zahvaljujući oscilaciji glave što smanjuje vibracije brijača.

Tehničke karakteristike:

  •  Tri pokretne glave
  •  Novi automatski sistem podešavanja „glave“ prema obliku lica
  •  Indikator punjenja
  •  Napajanje: 230V
  •  Frekvencija: 50Hz

O brendu:

Camry je brend kućnih aparata koji proizvodi proizvode za potrošnju, kućne uređaje, alate i belu tehniku.
Njihovi proizvodi obuhvataju kuhinjske uređaje, usisavače, mašine za pranje veša i razne druge kućne uređaje.

Camry je poznat po svojoj visokokvalitetnoj i izdržljivoj opremi i nude širok raspon proizvoda koji ispunjavaju potrebe različitih potrošača.
Osim toga, njihovi proizvodi imaju pristupačne cene, što je još jedan razlog zašto su postali tako popularni.

Adler Europe nudi proizvode dobrog kvaliteta, koji cene milioni kupaca u Evropi po pristupačnoj ceni. Brend je na poljskom tržištu od 2002. godine i sada je u celoj Evropi.

Camry Premium je ekskluzivni brend, upućen najzahtevnijim kupcima koji cene kvalitet proizvoda koje kupuju. Prilikom dizajniranja Camry uređaja, trudimo se da ispunjavaju najviše tehničke zahteve dok nude moderan dizajn.

Mesko Home je brend sa povoljnim cenama koji je zaokupio kupce.

Kupci biraju ove proizvode za svoj komfor, atraktivan izgled i dobar odnos cene i kvaliteta. Pratimo promenljive tržišne trendove kako bismo ispunili očekivanja naših kupaca, kako tehnički tako i vizuelno. Proizvodi naših brendova imaju sve potrebne sertifikate i sertifikate propisane zakonom.

Informacije:

Horus Shop:

Telefon: 061/189/2020

Email: horusshop. bg@gmail. com

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak: 09 : 00 – 17 : 00

Subota: 12 : 00 – 18 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu kućnih predmeta i tehnike.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: horusshop.bg@gmail.com

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 061/189/2020 / 011 3984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Camry

Camry premium

Camry premium Camry je brend kućnih aparata koji proizvodi proizvode za potrošnju, kućne uređaje, alate i belu tehniku. Njihovi proizvodi obuhvataju kuhinjske uređaje, usisavače, mašine za pranje veša i razne druge kućne uređaje. Camry je poznat po svojoj visokokvalitetnoj i izdržljivoj opremi i nude širok raspon proizvoda koji ispunjavaju potrebe različitih potrošača. Osim toga, njihovi proizvodi imaju pristupačne cene, što je još jedan razlog zašto su postali tako popularni. Adler Europe nudi proizvode dobrog kvaliteta, koji cene milioni kupaca u Evropi po pristupačnoj ceni. Brend je na poljskom tržištu od 2002. godine i sada je u celoj Evropi. Camry Premium je ekskluzivni brend, upućen najzahtevnijim kupcima koji cene kvalitet proizvoda koje kupuju. Prilikom dizajniranja Camry uređaja, trudimo se da ispunjavaju najviše tehničke zahteve dok nude moderan dizajn. Mesko Home je brend sa povoljnim cenama koji je zaokupio kupce. Kupci biraju ove proizvode za svoj komfor, atraktivan izgled i dobar odnos cene i kvaliteta. Pratimo promenljive tržišne trendove kako bismo ispunili očekivanja naših kupaca, kako tehnički tako i vizuelno. Proizvodi naših brendova imaju sve potrebne sertifikate i sertifikate propisane zakonom.
Camry premium

Deklaracija

Naziv proizvoda: Aparat za brijanje Camry CR2915 Šifra proizvoda: CR2915 Uvoznik: Westaco d.o.o Zemlja porekla: Kina EAN: 5908256834170

You may also like…