Prodavnica alata Tim komerc

Home Horus Shop Kuhinjska oprema Camry CR1251W Stakleni bokal
Akcija!

Camry CR1251W Stakleni bokal

Original price was: 4.380,00 RSD.Current price is: 3.745,00 RSD.

Nema na lageru

Broj artikla: CR1251W Kategorije: , Oznake: ,
Camry premium

Opis

Stakleni bokal Camry CR1251W

Stakleni bokal Camry CR1251W

Opis proizvoda:

Veliki porodični električni čajnik koji omogućava da prokuva vodu za 6-7 osoba u jednom potezu zahvaljujući snazi od 2200 W.
Kuvalo je opremljeno svetlim indikatorom nivoa vode i automatskim isključivanjem, tako da će se isključiti nakon što voda proključa.
Zaštita od suvog ključanja sprečava uključivanje praznog čajnika, što štedi energiju i povećava bezbednost korisnika. Štaviše, filter za sediment će obezbediti odgovarajući kvalitet vode. Za udobnost korisnika, čajnik je opremljen rotirajućim postoljem za 360 stepeni i ravnim dnom. Bele boje i neagresivni dizajn.
Omogućava da prokuva do 1,7l vode.
Opremljen grejnim elementom od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika i kontrolnom lampicom koja obaveštava da je voda upravo proključala.

Tehničke karakteristike:

Kapacitet mak: 1,7 L
Kapacitet min: 0,5 L
Visokokvalitetni ravni grejni element od nerđajućeg čelika
Automatska zaštita od prokuvanog bez vode
Taložni filter
Plavo pozadinsko osvetljenje
LED osvetljenje tokom ključanja
Dvostrani merač nivoa vode podjednako zgodan za dešnjake i levoruke
Automatsko isključivanje
Okretna baza za 360°
Kućište od stakla
Kompaktna osnovna ploča sa odlaganjem kablova
Prekidač za otvaranje poklopca
Napajanje: 220-240V ~50/60Hz
Dužina kabla za napajanje: 64 cm
Snaga mak. 2200V
Dimenzije proizvoda: 25,0 x 20,0 x 15,0 cm
Bela boja
Tip utikača: E/F

O brendu:

Camry je brend kućnih aparata koji proizvodi proizvode za potrošnju, kućne uređaje, alate i belu tehniku.
Njihovi proizvodi obuhvataju kuhinjske uređaje, usisavače, mašine za pranje veša i razne druge kućne uređaje.

Camry je poznat po svojoj visokokvalitetnoj i izdržljivoj opremi i nude širok raspon proizvoda koji ispunjavaju potrebe različitih potrošača.
Osim toga, njihovi proizvodi imaju pristupačne cene, što je još jedan razlog zašto su postali tako popularni.

Adler Europe nudi proizvode dobrog kvaliteta, koji cene milioni kupaca u Evropi po pristupačnoj ceni. Brend je na poljskom tržištu od 2002. godine i sada je u celoj Evropi.

Camry Premium je ekskluzivni brend, upućen najzahtevnijim kupcima koji cene kvalitet proizvoda koje kupuju. Prilikom dizajniranja Camry uređaja, trudimo se da ispunjavaju najviše tehničke zahteve dok nude moderan dizajn.

Mesko Home je brend sa povoljnim cenama koji je zaokupio kupce.

Kupci biraju ove proizvode za svoj komfor, atraktivan izgled i dobar odnos cene i kvaliteta. Pratimo promenljive tržišne trendove kako bismo ispunili očekivanja naših kupaca, kako tehnički tako i vizuelno. Proizvodi naših brendova imaju sve potrebne sertifikate i sertifikate propisane zakonom.

Informacije:

Horus Shop:

Telefon: 061/189/2020

Email: horusshop. bg@gmail. com

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak: 09 : 00 – 17 : 00

Subota: 12 : 00 – 18 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu kućnih predmeta i tehnike.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: horusshop.bg@gmail.com

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 061/189/2020 / 011 3984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Camry

Camry premium

Camry premium Camry je brend kućnih aparata koji proizvodi proizvode za potrošnju, kućne uređaje, alate i belu tehniku. Njihovi proizvodi obuhvataju kuhinjske uređaje, usisavače, mašine za pranje veša i razne druge kućne uređaje. Camry je poznat po svojoj visokokvalitetnoj i izdržljivoj opremi i nude širok raspon proizvoda koji ispunjavaju potrebe različitih potrošača. Osim toga, njihovi proizvodi imaju pristupačne cene, što je još jedan razlog zašto su postali tako popularni. Adler Europe nudi proizvode dobrog kvaliteta, koji cene milioni kupaca u Evropi po pristupačnoj ceni. Brend je na poljskom tržištu od 2002. godine i sada je u celoj Evropi. Camry Premium je ekskluzivni brend, upućen najzahtevnijim kupcima koji cene kvalitet proizvoda koje kupuju. Prilikom dizajniranja Camry uređaja, trudimo se da ispunjavaju najviše tehničke zahteve dok nude moderan dizajn. Mesko Home je brend sa povoljnim cenama koji je zaokupio kupce. Kupci biraju ove proizvode za svoj komfor, atraktivan izgled i dobar odnos cene i kvaliteta. Pratimo promenljive tržišne trendove kako bismo ispunili očekivanja naših kupaca, kako tehnički tako i vizuelno. Proizvodi naših brendova imaju sve potrebne sertifikate i sertifikate propisane zakonom.
Camry premium

Deklaracija

Naziv proizvoda: Stakleni bokal Camry CR1251W Šifra proizvoda: CR1251W Uvoznik: Westaco d.o.o Zemlja porekla: Nemačka EAN: 5908256836815

You may also like…