Prodavnica alata Tim komerc

Home Horus Shop Sve za kuću Aparat za komarce – Ardes AR6S11A
Akcija!

Aparat za komarce – Ardes AR6S11A

Originalna cena je bila: 4.990,00 RSD.Trenutna cena je: 4.590,00 RSD.

Broj artikla: AR6S11A Kategorije: , Oznake: ,
ardes

Opis

Aparat za komarce – Ardes AR6S11A

Aparat za komarce – Ardes AR6S11A

Opis proizvoda:

Ardes AR6S11A je visokokvalitetan aparat protiv insekata koji koristi ultravioletnu lampu kako bi vas zaštitio od komaraca, mušica i drugih insekata. Visokokvalitetna ultravioletna lampa koja će vas definitivno zaštititi od dosadnih komaraca, mušica, i ostalih insekata.

Ova ultravioletna lampa privlači insekte ka sebi, a snaga od 11W osigurava efikasno privlačenje i neutralisanje insekata. Aparat je namenjen za upotrebu u prostorijama do 50m², pružajući vam zaštitu od insekata u većim prostorima poput dnevnih soba, kancelarija ili spavaćih soba.

Dimenzije aparata čine ga kompaktnim, što znači da ga možete lako postaviti na željeno mesto. Praktična kukica za kačenje omogućava vam da ga jednostavno okačite na zid ili drugu površinu. Osim toga, lagana konstrukcija čini ga praktičnim za korišćenje i prenos, dok jaka plastika pruža zaštitu u slučaju slučajnog pada ili udara.

Tehničke karakteristike:

  • Ultravioletna lampa koja privlači insekte
  • Snaga: 11W
  • Napon: 220-240V
  • Pokriva prostorije do 50m², pružajući efikasnu zaštitu u većim prostorijama
  • Dimenzije: 15,5 x 8,5 x 34 cm, što ga čini kompaktnim i lako postavljivim
  • Praktična kukica za kačenje na prednjem delu aparata koja se može uredno sklopiti
  • Lagana konstrukcija koja omogućava jednostavno korišćenje i prenos uređaja
  • Jaka plastika pruža adekvatnu zaštitu u slučaju pada ili udara

Ukratko, Ardes AR6S11 je visokokvalitetan aparat protiv insekata sa ultravioletnom lampom snage 11W. Pokriva prostorije do 50m², a njegove karakteristike kao što su praktična kukica za kačenje, lagana konstrukcija i jaka plastika čine ga efikasnim i praktičnim zaštitarom od insekata.

O brendu:

Ardes je osnovan u Milanu 1962. Godine 1992. kompanija se seli u Vale Serianu (Bergamo) i postaje deo grupe Scame, šireći asortiman proizvoda napravljenih u Italiji.

Ardes proizvodi se proizvode i biraju u strogom skladu sa propisima i sa najboljim parametrima kvaliteta, sa sertifikatima interne i eksterne revizije. Misija je da ponudi praktične, bezbedne, jednostavne predmete za korišćenje, kako bi se zadovoljile potrebe svakodnevnog života.

Informacije:

Horus Shop:

Telefon: 061/189/2020

Email: horusshop. bg@gmail. com

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak: 09 : 00 – 17 : 00

Subota: 12 : 00 – 18 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu kućnih predmeta i tehnike.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: horusshop.bg@gmail.com

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 061/189/2020 / 011 3984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Ardes

Ardes

Ardes Adler Europe nudi proizvode dobrog kvaliteta, koji cene milioni kupaca u Evropi po pristupačnoj ceni. Brend je na poljskom tržištu od 2002. godine i sada je u celoj Evropi. Camry Premium je ekskluzivni brend, upućen najzahtevnijim kupcima koji cene kvalitet proizvoda koje kupuju. Prilikom dizajniranja Camry uređaja, trudimo se da ispunjavaju najviše tehničke zahteve dok nude moderan dizajn. Mesko Home je brend sa povoljnim cenama koji je zaokupio kupce. Kupci biraju ove proizvode za svoj komfor, atraktivan izgled i dobar odnos cene i kvaliteta. Pratimo promenljive tržišne trendove kako bismo ispunili očekivanja naših kupaca, kako tehnički tako i vizuelno. Proizvodi naših brendova imaju sve potrebne sertifikate i sertifikate propisane zakonom.
ardes

You may also like…