Prodavnica alata Tim komerc

Home Ručni alati Klešta Klešta za skidanje izolacije Wiha Klešta za automatsko skidanje izolacije 44617

Wiha Klešta za automatsko skidanje izolacije 44617

4.300,00 RSD

Električari moraju često skidati kablove kada instaliraju električne sisteme. Njihova oprema bi bila nepotpuna bez alata za skidanje. Wiha klešta za…

Opis

Wiha Klešta za automatsko skidanje izolacije 44617

Wiha Klešta za automatsko skidanje izolacije 44617

Opis proizvoda:

 • Električari moraju često skidati kablove kada instaliraju električne sisteme. Njihova oprema bi bila nepotpuna bez alata za skidanje. Wiha klešta za automatsko skidanje omogućavaju skidanje svih standardnih kablova od 0,2 do 6 mm². Lagane klešta osiguravaju brzo i precizno skidanje kože zahvaljujući integrisanom sistemu za skeniranje koji se automatski prilagođava odgovarajućem preseku elektrode, efikasno sprečavajući oštećenje unutrašnjeg elektroda. Pored toga, elektrode se mogu skinuti pomoću odvodnika podesive dužine od 5 – 12 mm. Ako je potrebno, odvodnik dužine takođe se može u potpunosti ukloniti iz alata. Pored skidanja kože, kliješta za skidanje trake mogu se koristiti kao dijagonalni rezači za sečenje kablova dužine do 2 mm. Sečiva alata za skidanje napravljena su od visokokvalitetnog čvrstog čelika za pribor za jelo i po potrebi se mogu zameniti. Ušteda prostora i sigurno zaključavanje osigurano je opcijom zaustavljanja na alatu.

Karakteristike:

 • VDE izolovani artikal: Da
 • Blister pakovanje: Da
 • Ukupna dužina (Inch): 7 1/2″ 7 1/2″
 • Ukupna dužina 190190 mm
 • Oblast stripovanja min. (mm²): 0.20.2mm²
 • Oblast stripovanja max. (mm²): 66mm²
 • Oblast stripovanja (min – max) (mm²): 0.2 – 60.2 – 6
 • Oblast stripovanja (min – max) (AWG): 24 – 1024 – 10
 • Oblast stripovanja min. (AWG): 2424
 • Oblast stripovanja max. (AWG): 1010
WIHA je jedan od vodećih svetskih proizvođača ručnih alata za profesionalnu upotrebu u industriji i zanatskim uslugama.

Wiha nastoji da olakša svakodnevni život korisnicima sa asortimanom inovativnih rešenja za ručne alate koji su prilagođeni potrebama korisnika. Zbog toga Wiha razvija, dizajnira i proizvodi proizvode koji ispunjavaju najstrože zahteve za kvalitet, funkcionalnost, izdržljivost i ergonomski dizajn. Kao pouzdan, strateški partner , wiha nudi širok spektar kvalitetnih proizvoda za profesionalni segment. Visok kvalitet Wiha alata u njihovoj formi i funkcionalnosti potvrđuju mnoge međunarodne nagrade koje su dobili.

Radite na savršeno bezbedan način I rad na automobilima sa električnim pogonom i montaža i puštanje u rad stanica za punjenje i zidne opreme za punjenje vozila zahtevaju posebne kvalifikacije zaposlenih kao i bezbednu, sertifikovanu opremu. Wiha ima sve što vam je potrebno! Takođe Wiha je jedini proizvođač ručnog alata na svetu sa zvaničnom preporukom lekara i terapeuta.

Neophodni alati za svakog profesionalca Jedinstveni saputnici sa genijalnim karakteristikama čine razliku na domaćem terenu. u Wiha asortimanu ćete pronaći veliki broj jedinstvenih artikala koji štede vreme. Pravi majstori znaju da je svaka ušteda uz kvalitetno obavljen posao zlata vredna, a inovativni Wiha alati vam upravo to omogućavaju!

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu pribora, ručnih alata kao i mnogo drugih.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.
– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

WIHA

Wiha Alat - Vrhunski Alati za Profesionalce i Hobi Majstore

Wiha alat je jedan od vodećih svetskih proizvođača ručnih alata, poznat po svojoj posvećenosti kvalitetu, inovacijama i funkcionalnosti. Osnovan pre više od 80 godina, Wiha je postao sinonim za preciznost i pouzdanost, te je prvi izbor profesionalaca i entuzijasta širom sveta. Misija kompanije Wiha je da pruži visokokvalitetne alate koji olakšavaju rad i povećavaju efikasnost korisnika. Kroz stalne inovacije i razvoj novih proizvoda, Wiha teži da zadovolji i premaši očekivanja svojih korisnika.

Asortiman Proizvoda

Wiha nudi širok spektar ručnih alata, uključujući:
 1. Šrafcigere i Bitove: Naši šrafcigeri su poznati po ergonomski dizajniranom rukohvatu, što omogućava udobnost i preciznost pri radu.
 2. Ključeve: Ključevi Wiha su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i otpornost na habanje.
 3. Klešta: Raznovrsna ponuda klešta za sve vrste poslova, od električnih radova do mehaničkih popravki.
 4. Setove Alata: Kompletni setovi alata za profesionalce i hobiste, koji sadrže sve neophodne alate za različite zadatke.

Zašto Odabrati Wiha?

1. Kvalitet i Pouzdanost: Svaki Wiha alat prolazi kroz rigorozne testove kvaliteta kako bi se osiguralo da zadovoljava najviše standarde. 2. Inovacija: Stalno razvijamo nove proizvode i unapređujemo postojeće, kako bismo korisnicima ponudili najefikasnija rešenja. 3. Ergonomija: Alati Wiha su dizajnirani tako da smanjuju zamor i povrede prilikom dugotrajnog korišćenja. 4. Ekološka Održivost: Posvećeni smo zaštiti životne sredine kroz održive proizvodne procese i upotrebu ekološki prihvatljivih materijala.

Zadovoljstvo Korisnika

Naši korisnici su naš najveći prioritet. Wiha alati su dizajnirani da pruže maksimalno zadovoljstvo i efikasnost pri radu. Ponosni smo na pozitivne povratne informacije i lojalnost naših kupaca.

Gde Kupiti Wiha Alate?

Wiha alati su dostupni u brojnim prodavnicama širom sveta, kao i na našem zvaničnom sajtu. Posetite našu online prodavnicu i pronađite alate koji vam odgovaraju.

Kontakt

Za više informacija o našim proizvodima ili za tehničku podršku, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte ili telefona. Naš tim stručnjaka je uvek spreman da vam pomogne.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Wiha 44617 Klešta za automatsko skidanje izolacije do 6 mm²
Šifra proizvoda: W 44617
Proizvođač: Wiha
Zemlja porekla: Nemačka
Bar-kod (EAN): 4010995446178