Prodavnica

Home Pribor Koferi i torbe Torba za lenjir za cirkular 1m E-05670 MAKITA

Torba za lenjir za cirkular 1m E-05670 MAKITA

5.200,00 RSD

Dužina 1m

Broj artikla: E-05670 Kategorije: ,

Opis

Zaštitna Makita  torba za šinu za vođenje od 1 m E-05670

Dizajnirana da drži dve vođice dužine 1m. Džepovi sa rajsfešlusima drži i stege na mestu. Štiti vaše vođice i lenjire od ogrebotina i ostalih oštećenja koja mogu nastati prilikom transporta ili odlaganja. Sistem kaiševa uključen u pakovanje. Napravljen od heavy-duty industrijskog 1680D poliestera koji je prošiven što pruža ekstremnu izdržljivost. Ergonomski oblik sa kaišem za rame.

Tehnički podaci

  • Dimenzije (D x Š x V): 1.070 x 45 x 220 mm
  • Težina: 1,160 kg

 

Brand

Makita

Makita

Makita alat MAKITA je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita

Deklaracija

Naziv proizvoda: MAKITA  Torba za lenjir za cirkular 1m E-05670
Uvoznik: Vermax alati d.o.o. Drage Spasić 35 11000 Beograd
Zemlja porekla: Poljska

Bar kod (EAN): 0088381567183