Prodavnica

Home Vodoinstalaterski alat Komplet za narezivanje cevi REMS Eva R ½ – 2″, 520017

Komplet za narezivanje cevi REMS Eva R ½ – 2″, 520017

82.000,00 RSD

Komplet za narezivanje cevi REMS Eva R ½ – 2″ se koristi za izuzetno lagano sečenje i rezanje navoja zbog precizne obrade rezne glave, rezne čeljusti i poklopca u kompaktnu celinu.

Broj artikla: 520017 Kategorija: Oznaka:

Opis

Komplet za narezivanje cevi REMS Eva R ½ – 2″

Nareznica za cevi

Komplet za narezivanje cevi REMS Eva R ½ – 2″ se koristi za izuzetno lagano sečenje i rezanje navoja zbog precizne obrade rezne glave, rezne čeljusti i poklopca u kompaktnu celinu. Poseduje zateznu ručicu od čelika presvučenu debelom plastičnom oblogom, što garantuje čvrsto prijanjanje i udoban rad.

Rems nareznica za cevi namenjena je za profesionalnu upotrebu.

Rems alati za instalatere spadaju u grupu profesionalnih alata i opreme. Proizvodi u asortimanu uključuju: Rems savijače cevi, REMS alate za skidanje ivica i Rems opremu za narezivanje cevi,

Rems klešta za presovanje, Rems opremu za odvodne kamere, Rems opremu za čišćenje odvoda.

REMS

OVDE možete videti celokupnu ponudu REMS alata.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.
– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

REMS

REMS

Rems alati za instalatere spadaju u grupu profesionalnih alata i opreme. Proizvodi u asortimanu uključuju Rems savijače cevi, REMS alate za skidanje ivica i Rems opremu za narezivanje cevi, Rems klešta za presovanje, Rems opremu za odvodne kamere, Rems opremu za čišćenje odvoda. Rems alati od svog osnivanja 1909 razvija proizvode za obradu cevi, posebno za instalatere sanitarnih i grejnih sistema. Prvo REMS ručni alat, a zatim i električni alati. Danas je REMS vodeći proizvođač mašina i alata za obradu cevi u svetu. REMS proizvodi nude kvalitet na duge staze i predstavljuju danas retke alate na koje možemo računati na dugačak period. Inženjeri za razvoj REMS-a imaju ubedljive, revolucionarne ideje koje olakšavaju svakodnevne rutine profesionalnih instalatera. Stručnjaci iz svih oblasti industrije osiguravaju da su sve mogućnosti za poboljšanje integrisane u novi razvoj. Na ovaj način nastaju savršeni alati za teške zahteve gradilišta. Proizvodi REMS su izuzetno cenjeni zbog svoje inovativne tehnologije kao i visokih standarda kvaliteta i koriste se svuda u svetu. I trgovina i korisnici na ovaj način profitiraju. Iznova i iznova REMS je u stanju da održi svoju poziciju na čelu tehničkog napretka kao rezultat svojih inovativnih proizvoda. Mnogi važeći nacionalni i međunarodni REMS patenti to dokazuju.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Komplet za narezivanje cevi REMS Eva R ½ – 2″
Šifra proizvoda: REMS 520017
Proizvođač: REMS
Zemlja porekla: Nemačka
Bar-kod (EAN): 4039976048385