Prodavnica

Home Ručni alati Klešta Krimp klešta Knipex 97 51 10 klešta za stezanje Western priključaka 190 mm

Knipex 97 51 10 klešta za stezanje Western priključaka 190 mm

3.980,00 RSD

97 51 10 klešta za stezanje Western priključaka Profesionalni alat za sečenje i skidanje omotača sa ravnog nezaštićenog telefonskog kabla. Za..

Broj artikla: 97 51 10 Kategorije: , , , Oznake: ,

Opis

Knipex 97 51 10 klešta za stezanje Western priključaka 190 mm

Knipex 97 51 10 klešta za stezanje Western priključaka 190 mm

  • 97 51 10 klešta za stezanje Western priključaka Profesionalni alat za sečenje i skidanje omotača sa ravnog nezaštićenog telefonskog kabla. Za presovanje 6- i 8-polnih Western utikača tipa RJ 11/12 (9,65 mm širina) i tipa RJ 45 (11,68 mm širina). Tačan proces presovanja zahvaljujući paralelnom presovanju. Tačan proces presovanja zahvaljujući paralelnom presovanjuKonstantno visok kvalitet presovanja zahvaljujući integralnom blokiranju (mogućnost deblokiranja). sa rezačem dubine i nožem za skidanje omotača za ravni kabl dubine 6 i 12 mm. sa dodatnom funkcijom za skidanje izolacije za okrugli kabl. – : RJ 11/12 (6-polni) 9,65 mm RJ 45 (8-polni) 11,68 mm – Broj proreza: 2 – : Western utikač

Karakteristike  Knipex 97 51 10:

  • Profesionalni alat za sečenje i skidanje omotača sa ravnog nezaštićenog telefonskog kabla
  • Za presovanje 6- i 8-polnih Western utikača tipa RJ 11/12 (9,65 mm širina) i tipa RJ 45 (11,68 mm širina)
  • Tačan proces presovanja zahvaljujući paralelnom presovanju
  • Tačan proces presovanja zahvaljujući paralelnom presovanjuKonstantno visok kvalitet presovanja zahvaljujući integralnom blokiranju (mogućnost deblokiranja)
  • Sa rezačem dubine i nožem za skidanje omotača za ravni kabl dubine 6 i 12 mm
  • Sa dodatnom funkcijom za skidanje izolacije za okrugli kabl
  • Dužina x Širina x Visina: 190 mm 70 mm 18 mm
  • Težina: 340 g

Obim isporuke 

  • 97 51 10

 

KNIPEKS klešta i alati: sve što majstorsko srce poželi KNIPEKS asortiman uključuje ručne alate za različite prilike. Naravno, glavni fokus je i dalje na kleštima. Ipak, ponekad je korisno imati odgovarajući odvijač ili nož za odgovarajuće radno područje u asortimanu alata. Na raspolaganju je mnogo različitih kategorija alata. Različita kliješta KNIPEX-a.

Asortoman

U KNIPEX asortimanu postoji toliko različitih tipova klešta za širok spektar namena. Na našem sajtu ćete pronaći naš  asortiman.Asortiman  što se tiče hvataljki, sečenja i kombinovanih klešta, kao i specijalna klešta i alate za presovanje i skidanje. Različite verzije ručke. Klešta su dostupna u različitim verzijama. Klasična uronjena izolacija i plavi i crveni dvokomponentni rukohvati služe za uobičajene potrebe u svakodnevnom radu. Žuti i crveni rukohvati su VDE- izolovani i testirani tako da se mogu koristiti za rad sa kablovima do 1000 V. Neka KNIPEx klešta su takođe dostupna sa ESD navlakama za rad na finoj elektronici.

Brand

KNIPEX

                          Knipex 

Knipex alati Knipex kompanija je osnovana 1882. godine i počela je sa proizvodnjom 60 Knipex klešta na dan. Svi procesi prilokom izrade Knipex klešta su pažljivo odrađivani jer su stremili tome od početka postignu najviši kvalitet izrade. Do danas je KNIPEX ostao veran početnim principima – koncentrisati svu snagu na proizvodnju najkvalitetnijih klešta na svetu. U Knipex ponudi ima preko 1,000 različitih klešta za električare, opštu upotrebu, elektroničare, vodoinstalatere, avio industriju. Knipex je brend koji predstavlja kvalitet i vekovnu tradiciju u proizvodnji klešta. Ono što je u početku bila mala seoska kovačnica, danas je vodeći svetski specijalizovani proizvođač profesionalnih klešta. Saznajte više o Knipex razvoju i glavnim postignućima tokom više od 135 godina. Knipex - Stručnjaci za klešta Fokusiranost je ideja koja pokreće Knipex. Knipex je sinonim za stručnost i vrhunske performanse. Tokom više od 135 godina Knipex je stekao veliko znanje o kleštima i proizvodnji. Knipex stalno usavršava sve aspekte kompanije – proizvode, procese, organizaciju i veštine. Kvalitet je važan Preciznost klešta je odlučujući faktor za njihovo funkcionisanje: bez preciznosti nema pouzdanog sečenja, stezanja ili oblikovanja. Minimalna odstupanja, koja Knipex poštuje zahvaljujući savremenoj tehnologiji proizvodnje, omogućava ispunjavanje strogih zahteva kvaliteta. Da bi osigurali da klešta ispunjavaju vaša očekivanja, Knipex koristi samo odabrano legure čelika. Brain Trust Innovacije - Uvek još bolja klešta - ovo je Knipex-ova misao vodilja, čijem sprovođenju posvećuju svu svoju sposobnost i kreativnost. Razvijaju se nova klešta i optimizuju postojeći modeli kako bi ih učinili još boljim i lakšim. Knipex pronalazi nekonvencionalna rešenja koja postavljaju standarde: novi načini prenošenja sile, lakša i brža upotreba, kombinacije različitih funkcija u jednom alatu i maštoviti alati za rešavanje problema u posebnim aplikacijama. Ovo štedi energiju i vreme, tako da možete postići bolje rezultate rada uz manje napora. Mnoge proizvodne mašine Knipex izrađuje sam, a kupljene prilagođava posebnim zahtevima. Knipex proizvodi isključivo u Nemačkoj, na mestu osnivanja kompanije u Vupertalu. Od ideje o proizvodu do isporuke gotovih klešta kupcima: sve se radi pod jednim krovom. Blizina i direktna komunikacija Knipex-u omogućavaju da koordinira sve procese i razmenjuje ideje među svim zaposlenima.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Knipex 97 51 10 klešta za stezanje Western priključaka 190 mm
Šifra proizvoda: 97 51 10
Proizvođač: Knipex
Zemlja porekla: TW
Bar-kod (EAN): 4003773043171