Prodavnica alata Tim komerc

Home Horus Shop Sve za kuću Kesper KSP24856 Višenamenska polica
Akcija!

Kesper KSP24856 Višenamenska polica

Originalna cena je bila: 6.900,00 RSD.Trenutna cena je: 5.850,00 RSD.

Broj artikla: KSP24856 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Višenamenska polica Kesper KSP24856

Višenamenska polica Kesper KSP24856

Opis proizvoda:

Kesper KSP24856-Višenamenska polica je praktičan i stilski dodatak za vašu kuhinju ili kupatilo. Izrađena od kvalitetnog drveta, ova polica pruža trajnost i izdržljivost. Sa tri dobro raspoređene police, omogućava vam optimalno odlaganje različitih predmeta, dok veća polica obezbeđuje dovoljno prostora za više predmeta.

Gornja polica je namenjena za držanje predmeta koje često koristite, kao i za dekoraciju prostora. Na njoj možete organizovati svoje svakodnevne potrepštine kako bi bile lako dostupne. Zahvaljujući točkićima, ova polica se jednostavno pomeri po potrebi, omogućavajući vam fleksibilnost u rasporedu prostora.

Donja polica je dizajnirana da drži i više predmeta, pružajući vam mogućnost maksimalne iskoristivosti prostora. Uz elegantnu tamno sivu boju, ova polica se lako uklapa u različite stilove enterijera. Sa svojom sposobnošću da štedi prostor, ova polica je idealan izbor za manje kuhinje ili kupatila.

Ukratko, Kesper KSP24856-Višenamenska polica donosi praktičnost, organizaciju i štednju prostora u vašu kuhinju ili kupatilo. Sa svojim karakteristikama kao što su tri dobro raspoređene police, mogućnost pomeranja i štednja prostora, ova polica je odličan izbor za efikasno upravljanje prostorom i održavanje reda u vašem domu.

Tehničke karakteristike:

  • Dimenzije: 15X79X50CM DRVO.
  • Tri police za odlaganje, sa jednom većom za više predmeta.
  • Gornja polica pogodna za svakodnevne predmete i dekoraciju.
  • Na donjoj polici mogu da se drže i viši predmeti.
  • Točkići: 2 kom.
  • Boja: tamno siva.
  • Mogućnost pomeranja po potrebi.
  • Štedi prostor.

O brendu:

U Horus Shopu Vam predstavljamo široku kolekciju proizvoda brenda Kesper po najpovoljnijim cenama koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Visoko kvalitetni nemački brend, je sinonim za vrhunski dizajn, funkcionalnost i visok kvalitet.

Naša ponuda obuhvata raznovrsne proizvode za organizaciju i dekoraciju vašeg doma. Ako vam je potreban praktičan i stilski cipelarnik. Nudimo vam elegantne modele koji će organizovati vašu obuću na efikasan način. Za dodatni prostor za odlaganje i prikazivanje biljaka, na raspolaganju su vam police za cveće koje će uneti prirodnu lepotu u vaš prostor.

Za ljubitelje kuvanja, Kesper nudi kvalitetan pribor koji će vam olakšati pripremu ukusnih obroka. Sa policama i ostalom opremom za vino, možete elegantno izlagati i čuvati svoju kolekciju vina. Deca će uživati u našim dečjim stolićima, koji su sigurni, funkcionalni i privlačni.

Ako želite da iskoristite prostor u svom domu na efikasan način, Kesper nudi razne ugaone police koje će optimizovati prostor i dodati stilski dodir. Za dodatno sedište ili odlaganje, naši taburei su savršen izbor.

Nezavisno od toga koji proizvod iz Kesper kolekcije odaberete, možete biti sigurni u visok kvalitet, izdržljivost i estetski apel koji karakterišu sve naše proizvode.

Posetite Horus Shop i istražite našu široku ponudu Kesper proizvoda. Bilo da želite organizovan dom, elegantnu dekoraciju ili praktična kuhinjska pomagala, Kesper ima sve što vam je potrebno za stvaranje prostora koji pokazuje Vaš stil i funkcionalne potrebe.

Informacije:

Horus Shop:

Telefon: 061/189/2020

Email: horusshop. bg@gmail. com

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak: 09 : 00 – 17 : 00

Subota: 12 : 00 – 18 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu kućnih predmeta i tehnike.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: horusshop.bg@gmail.com

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 061/189/2020 / 011 3984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Kesper

Deklaracija

Naziv proizvoda: Višenamenska polica Kesper KSP24856 Šifra proizvoda: KSP24856 Uvoznik: Westaco d.o.o Zemlja porekla: Nemačka Bar kod (EAN): 4000270248566

You may also like…