Prodavnica alata

Home Električni alat Alat za obradu drveta GTS 10 XC Stona kružna testera Bosch 2100W
Akcija!

GTS 10 XC Stona kružna testera Bosch 2100W

116.780,00 RSD

Opis proizvoda

Nema na lageru

bosch alati

Opis

Stona kružna testera Bosch GTS 10 XC 2100W

Stona kružna testera Bosch GTS 10 XC 2100W

Alat raznovrsne primene sa snažnim motorom. Snažan motor sa kočnicom motora, ograničenjem struje pokretanja, zaštitom od preopterećenja i konstantnom elektronikom za najteže primene. Svestrana mogućnost primene zahvaljujući integrisanom pomičnim klizaču i proširenju i produženju stola. Klin za razdvajanje koji može da se spusti pod površinu bez upotrebe alata.

alata.

 

Bosch GTS 10 XC Bosch Heavy Duty Bosch proizvodi za tešku primenu - nova definicija snage, efikasnosti i otpornosti! Bosch GTS 10 XC Laka izmena ploče/alata zahvaljujući blokadi vretena Bosch GTS 10 XC Najbolji rezultati rada sa konstantnom brzinom zahvaljujući elektronskoj regulaciji brzine - čak i pod opterećenjem Bosch GTS 10 XC Dva sloja izolacionog materijala oko delova pod naponom ili pojačana izolacija. Nije potrebna veza sa električnim uzemljenjem (zemljom) Bosch GTS 10 XC Click & Clean sistem – 3 velike prednosti Čista vidljivost radne površine: za precizniji i brži rad
Odmah se usisava štetna prašina: štiti Vaše zdravlje
Manje prašine: duži životni vek alata i pribora Bosch GTS 10 XC Efikasan rad uz veliku zaštitu korisnika Efikasan rad za dobrom zaštitom korisnika, funkcioniše i prilikom nestanka struje i obezbeđuje značajno brže zaustavljanje uređaja nego bez sistema za kočenje. Bosch GTS 10 XC Lagani start sa privremenom redukcijom opterećenja i obrtnog momenta motora tokom starta. Bosch GTS 10 XC Sistem za usisavanje prašine Direktno usisavanje prašine u vrećicu za prašinu na alatu i/ili pomoću univerzalnog usisivača
GTS 10 XC Bosch osobine i prednosti:
 • GTS 10 XC Snažan motor sa 2.100 W sa kočnicom motora, ograničenjem struje pokretanja, zaštitom od preopterećenja i konstantnom elektronikom za najteže primene
 • Svestrana mogućnost primene zahvaljujući integrisanom pomičnim klizaču i proširenju i produženju stola
 • Klin za razdvajanje koji može da se spusti pod površinu bez upotrebe alata
 • Bezbedno čuvanje dodatnog lista testere, alata za montiranje i pribora (npr. poluga za guranje materijala, graničnici, adapter za usisavanje) direktno na kućištu
 • Priključci za usisavanje prašine na štitniku i na zadnjoj strani uređaja
 • List testere od tvrdog metala sa 24 zubaca za brz napredak pri radu
 • Samougađajući paralelni graničnik za precizno sečenje
 • Visine sečenja do 79 mm, kapaciteti sečenja do 635 mm desno i 250 mm levo od lista testere
 • Pre-Cut Locator za tačno ucrtavanje mesta sečenja
 • Integrisane drške za nošenje
Karakteristike:
 • Veličina stola 584 x 759 mm
 • Dubina sečenja 79 mm
 • Otvor lista testere 30 mm
 • Broj obrtaja u praznom hodu 3.200 o/min
 • Prečnik lista testere 254 mm
 • Podešavanje nagiba 47 ° L / 1 ° R
 • Maks. kapacitet sečenja desno 635 mm
 • Maks. kapacitet sečenja levo 250 mm
 • Težina bez kabla 35 kg
Obim isporuke:
 • Bosch GTS 10 XC, kataloški broj: 0601B30400
 • List kružne testere 254 x 30 mm
 • Adapter za usisavanje (2 610 015 509)
 • Paralelni graničnik (2 610 016 851)
 • Ugaoni graničnik (2 610 015 508)
 • Poluga za guranje materijala (2 610 015 022)
 • Spremište za dodatni list testere (2 610 016 852)

3 GODINE GARANCIJE

Bosch garancija 3 godine

TROGODIŠNJA GARANCIJA ZA ELEKTRIČNE ALATE : VAŽI ZA SVE PROFESIONALNE PLAVE ELEKTRIČNE ALATE , LITIJUM – JONSKE AKUMULATORE I PUNJAČE I PROFESIONALNE MERNE ALATE .

Sve što trebate da uradite je da registrujete Vaš alat, litijum-jonski akumulator ili punjač online, u roku od četiri nedelje nakon kupovine . Registraciju sada možete obaviti kroz PRO360 aplikaciju . Pored produženja garancije, aplikacija vam nudi i druge pogodnosti. Rok garancije ili usluge počinje na dan kupovine. Više informacija možete pronaći u relevantnim garancijskim uslovima.

Garancija / servisni sertifikat se uvek izdaje po jednom proizvodu, odnosno svaki kupljeni proizvod (električni alat, litijum-jonski akumulator i punjač) moraju biti registrovani odvojeno. Ako imate garanciju / servisni sertifikat, molimo Vas, priložite ga zajedno sa originalnom potvrdom o kupovini Vašem lokalnom prodavcu ili možete poslati svoj proizvod direktno nama. Podaci na oba dokumenta (potvrda o kupovini i sertifikat) moraju se podudarati. Naravno, možete koristiti i našu uslugu preuzimanja, koja je besplatna tokom garantnog / servisnog perioda.
Bosch proffesional objedinjuje sveobuhvatnu ekspertizu u tehnologiji vozila sa hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio kompletna rešenja za mobilnost.
Bosch proffesional nudi inovativne proizvode i usluge za industriju i zanatstvo. Istražite Bosch širok spektar proizvoda i rešenja za vaše tržište i industriju.
Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata

OVDE možete pogledati sve proizvode sa velike akcije BOSCH alata, kao i mnoge druge.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3984 586 / 060 3984 586

Brand

Bosch

Bosch alat oprema i pribor

Bosch je jedna od najvećih svetskih firmi koja se bavi proizvodnjom električnih i ručnih alata. Bosch alat Professional predstavlja sinonim za kvalitet i trajnost.

Bosch električni i akumulatorski alati

ovo su jedni od najkorišćenijih i najprodavanijih alata na tržišu. Sem bosch Professional alata, postoje i Bosch HG alati - to su Bosch Hobby zeleni alati i Bosch baštenski alati. Kao i Bosch Professional i ovi alati su izuzetno kvalitetni, a o tome nam govori i garancija koja iznosi 3 godine. Osnovni faktori uspeha su inovativna snaga i tempo inovacija. Od profesionalca se mnogo očekuje: brzina, pouzdanost, kompetentnost, izdržljivost – ukratko: odlični rezultati. Pa zar nije pošteno tražiti isto od svojih električnih alata. Profesionalni plavi električni alati iz Bosch-a su projektovani za profesionalnu upotrebu. Ispunjavaju najviše standarde u brzini, preciznosti i robusnosti za odlične, profesionalne rezultate rada. Bosch profesionalni plavi električni alati – Za profesionalce od profesionalaca

Akumulatorski Bosch alati

Bosch 18 V alati kombinuju vrhunske performanse sa maksimalnom slobodom. Ponuda jedne baterije odgovara svima, od 2008. godine. Sve naše baterije za profesionalni sistem od 18 V mogu se koristiti sa svim novim i postojećim alatima u istoj klasi napona.

 Bosch 18 V alat koji odgovara svakom zanatu, bilo da tražite popularni Bosch 18 V multi alat ili novu Bosch 18 V bušilicu.

bosch alati

Deklaracija BOSCH

Naziv proizvoda: Bosch GTS 10 XC Stona cirkularna testera, 2.100W
Šifra proizvoda: 0601B30400
Proizvođač: Bosch
Zemlja porekla: N/A
Bar-kod (EAN): 3165140509480

Uvoznik: Robert Bosch d.o.o., Omladinskih brigada 90E, Novi Beograd, SERBIA