Prodavnica

Home Merni alati i uređaji BOSCH MAKITA RIDGID Bosch laser za linije – samonivelišući GLL 3-15 X , 15m,  0601063M00
Akcija!

Bosch laser za linije – samonivelišući GLL 3-15 X , 15m,  0601063M00

16.990,00 RSD

Opis proizvoda

Broj artikla: 0601063M00 Kategorije: , Oznake: ,
bosch alati

Opis

Bosch laser za linije – samonivelišući GLL 3-15 X , 15m,  0601063M00

Bosch laser za linije – samonivelišući GLL 3-15 X , 15m,  0601063M00

Za jednostavne radove montaže kod dekorativne primene u unutrašnjim prostorima. Najveća preciznost zahvaljujući Bosch Pendulum Precision sistemu. Projekcija vertikalne i horizontalne linije. Odvojiva platforma, okretljiva za 360°, sa libelom i finim podešavanjem.

Bosch GLL 3-15 X osobine i prednosti:
 • Samonivelišući linijski laser sa 3 linije pomaže sa svim poslovima nivelisanja, ravnanja, usklađivanja. 
 • Jarke linije lasera mogu se koristiti u samonivelišućem modu ili u „zaključanom“ modu za kose aplikacije (izvlačenja linija za stepenice). 
 • Ovaj laser poseduje zvučni signal koji obaveštava korisnika da se laser postavi pravilno da bi se iznivelisao tako da uvek možete pouzdano raditi bez brige da linije nisu u „libeli“. 
 • Nosač koji dolazi uz ovaj uređaj je jako svestran i omogućava precizno podešavanje.
 • Fantastična rotirajuća platforma – nosač za preciznu kontrolu lasera i lakši transport uz pomoć torbe u kojoj uređaj dolazi.
 • Lak za upotrebu sa odvojenim dugmićima za vertikalne i horizontalne linije.
 • Najbolja kontrola kvaliteta i inženjerstvo u klasi.
 • IP54 standard zaštita protiv prašine i prskanja vodom.
 

Karakteristike:

 • Radno područje 15 m
 • Preciznost nivelisanja ± 0,2 mm/m
 • Preziznost uglova (između 0-90° ugla) ± 0,2 mm/m
 • Opseg samonivelisanja ± 3°
 • Zaštita protiv prašine i prskanja vodom IP 54
 • Napajanje 4 x 1.5 V AAA baterije
 • Navoj za stativ 5/8″ navoj
 • Težina 0.5 kg
 
Obim isporuke: 
 • Bosch GLL 3-15 X , Kataloški broj 0 601 063 J00
 • Nosač
 • 4×1,5V AAA baterije
 • Torbica za transport

GARANCIJA 3 GODINE

Bosch garancija 3 godine

TROGODIŠNJA GARANCIJA ZA ELEKTRIČNE ALATE : VAŽI ZA SVE PROFESIONALNE PLAVE ELEKTRIČNE ALATE , LITIJUM – JONSKE AKUMULATORE I PUNJAČE I PROFESIONALNE MERNE ALATE .

Sve što trebate da uradite je da registrujete Vaš alat, litijum-jonski akumulator ili punjač online, u roku od četiri nedelje nakon kupovine . Registraciju sada možete obaviti kroz PRO360 aplikaciju . Pored produženja garancije, aplikacija vam nudi i druge pogodnosti. Rok garancije ili usluge počinje na dan kupovine. Više informacija možete pronaći u relevantnim garancijskim uslovima.

Garancija / servisni sertifikat se uvek izdaje po jednom proizvodu, odnosno svaki kupljeni proizvod (električni alat, litijum-jonski akumulator i punjač) moraju biti registrovani odvojeno. Ako imate garanciju / servisni sertifikat, molimo Vas, priložite ga zajedno sa originalnom potvrdom o kupovini Vašem lokalnom prodavcu ili možete poslati svoj proizvod direktno nama. Podaci na oba dokumenta (potvrda o kupovini i sertifikat) moraju se podudarati. Naravno, možete koristiti i našu uslugu preuzimanja, koja je besplatna tokom garantnog / servisnog perioda.
Bosch proffesional objedinjuje sveobuhvatnu ekspertizu u tehnologiji vozila sa hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio kompletna rešenja za mobilnost.
Bosch proffesional nudi inovativne proizvode i usluge za industriju i zanatstvo. Istražite Bosch širok spektar proizvoda i rešenja za vaše tržište i industriju.
Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata

OVDE možete pogledati sve proizvode sa velike akcije BOSCH alata, kao i mnoge druge.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3984 586 / 060 3984 586

Brand

Bosch

Bosch alat oprema i pribor

Bosch je jedna od najvećih svetskih firmi koja se bavi proizvodnjom električnih i ručnih alata. Bosch alat Professional predstavlja sinonim za kvalitet i trajnost.

Bosch električni i akumulatorski alati

ovo su jedni od najkorišćenijih i najprodavanijih alata na tržišu. Sem bosch Professional alata, postoje i Bosch HG alati - to su Bosch Hobby zeleni alati i Bosch baštenski alati. Kao i Bosch Professional i ovi alati su izuzetno kvalitetni, a o tome nam govori i garancija koja iznosi 3 godine. Osnovni faktori uspeha su inovativna snaga i tempo inovacija. Od profesionalca se mnogo očekuje: brzina, pouzdanost, kompetentnost, izdržljivost – ukratko: odlični rezultati. Pa zar nije pošteno tražiti isto od svojih električnih alata. Profesionalni plavi električni alati iz Bosch-a su projektovani za profesionalnu upotrebu. Ispunjavaju najviše standarde u brzini, preciznosti i robusnosti za odlične, profesionalne rezultate rada. Bosch profesionalni plavi električni alati – Za profesionalce od profesionalaca

Akumulatorski Bosch alati

Bosch 18 V alati kombinuju vrhunske performanse sa maksimalnom slobodom. Ponuda jedne baterije odgovara svima, od 2008. godine. Sve naše baterije za profesionalni sistem od 18 V mogu se koristiti sa svim novim i postojećim alatima u istoj klasi napona.

 Bosch 18 V alat koji odgovara svakom zanatu, bilo da tražite popularni Bosch 18 V multi alat ili novu Bosch 18 V bušilicu.

bosch alati

Deklaracija BOSCH

Naziv proizvoda:

Laser za linije Bosch GLL 3-15 X , 15m
Šifra proizvoda: 0601063M00
Proizvođač: Bosch
Uvoznik: Robert Bosch d.o.o.
Zemlja porekla: Kina

 

 

 

 

 

 

You may also like…