Prodavnica

Home Električni alat Bušilice Bušilice za beton sds+ Bosch Elektro-pneumatski čekić GBH 220 06112A6020
Akcija!

Bosch Elektro-pneumatski čekić GBH 220 06112A6020

14.000,00 RSD

Bosch Elektro-pneumatski čekić GBH 220, 720W, 06112A6020 – GBH 220 Snažan motor od 720 W i energija udarca od 2,0 J obezbeđuju efikasan rad

 

 

bosch alati

Opis

Bosch Elektro-pneumatski čekić GBH 220 06112A6020

Bosch Elektro-pneumatski čekić GBH 220 06112A6020

GBH 220 Bosch osobine i prednosti:

 • GBH 220 Snažan motor od 720 W i energija udarca od 2,0 J obezbeđuju efikasan rad
 • Kompaktan dizajn obezbeđuje ugodan rad uz profesionalne performanse
 • Funkcija bušenja, bušenja sa čekićem i štemovanja
 • Bezstepena regulacija obrtaja za čisto početno bušenje
Karakteristike:
 • Snaga 720 W
 • Energija udarca, maks. 2,0 J
 • Broj udaraca pri nominalnom broju obrtaja 0 – 4.800 min-1
 • Prihvat alata SDS-plus
 • Maks. bušenje (čelik Ø) 13 mm
 • Maks. bušenje (drvo Ø) 30 mm
 • Maks. bušenje (beton Ø) 22 mm
 • Težina 2,3 kg
Obim isporuke:
 • Bosch GBH 220
 • Plastični kofer
 • Graničnik za dubinu bušenja 210 mm
 • Dodatna drška

GARANCIJA 3 GODINE

Bosch garancija 3 godine

TROGODIŠNJA GARANCIJA ZA ELEKTRIČNE ALATE : VAŽI ZA SVE PROFESIONALNE PLAVE ELEKTRIČNE ALATE , LITIJUM – JONSKE AKUMULATORE I PUNJAČE I PROFESIONALNE MERNE ALATE .

Sve što trebate da uradite je da registrujete Vaš alat, litijum-jonski akumulator ili punjač online, u roku od četiri nedelje nakon kupovine . Registraciju sada možete obaviti kroz PRO360 aplikaciju . Pored produženja garancije, aplikacija vam nudi i druge pogodnosti. Rok garancije ili usluge počinje na dan kupovine. Više informacija možete pronaći u relevantnim garancijskim uslovima.

Da biste izvršili registraciju, prvo se registrujte kao korisnik. Na Vašoj ličnoj stranici za registraciju možete registrovati električni alat, litijum-jonski akumulator ili punjač, za trogodišnju garanciju. Tada ćete dobiti garanciju ili sertifikat servisa koji možete odštampati ili sačuvati kao PDF dokument. Takođe ćete biti u mogućnosti da upravljate svojim podacima.

Garancija / servisni sertifikat se uvek izdaje po jednom proizvodu, odnosno svaki kupljeni proizvod (električni alat, litijum-jonski akumulator i punjač) moraju biti registrovani odvojeno. Ako imate garanciju / servisni sertifikat, molimo Vas, priložite ga zajedno sa originalnom potvrdom o kupovini Vašem lokalnom prodavcu ili možete poslati svoj proizvod direktno nama. Podaci na oba dokumenta (potvrda o kupovini i sertifikat) moraju se podudarati. Naravno, možete koristiti i našu uslugu preuzimanja, koja je besplatna tokom garantnog / servisnog perioda.
Bosch proffesional objedinjuje sveobuhvatnu ekspertizu u tehnologiji vozila sa hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio kompletna rešenja za mobilnost.
Bosch proffesional nudi inovativne proizvode i usluge za industriju i zanatstvo. Istražite Bosch širok spektar proizvoda i rešenja za vaše tržište i industriju.
Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata

OVDE možete pogledati sve proizvode sa velike akcije BOSCH alata, kao i mnoge druge.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3984 586 / 060 3984 586

Brand

Bosch

Bosch alat oprema i pribor

Bosch je jedna od najvećih svetskih firmi koja se bavi proizvodnjom električnih i ručnih alata. Bosch alat Professional predstavlja sinonim za kvalitet i trajnost.

Bosch električni i akumulatorski alati

ovo su jedni od najkorišćenijih i najprodavanijih alata na tržišu. Sem bosch Professional alata, postoje i Bosch HG alati - to su Bosch Hobby zeleni alati i Bosch baštenski alati. Kao i Bosch Professional i ovi alati su izuzetno kvalitetni, a o tome nam govori i garancija koja iznosi 3 godine. Osnovni faktori uspeha su inovativna snaga i tempo inovacija. Od profesionalca se mnogo očekuje: brzina, pouzdanost, kompetentnost, izdržljivost – ukratko: odlični rezultati. Pa zar nije pošteno tražiti isto od svojih električnih alata. Profesionalni plavi električni alati iz Bosch-a su projektovani za profesionalnu upotrebu. Ispunjavaju najviše standarde u brzini, preciznosti i robusnosti za odlične, profesionalne rezultate rada. Bosch profesionalni plavi električni alati – Za profesionalce od profesionalaca

Akumulatorski Bosch alati

Bosch 18 V alati kombinuju vrhunske performanse sa maksimalnom slobodom. Ponuda jedne baterije odgovara svima, od 2008. godine. Sve naše baterije za profesionalni sistem od 18 V mogu se koristiti sa svim novim i postojećim alatima u istoj klasi napona.

 Bosch 18 V alat koji odgovara svakom zanatu, bilo da tražite popularni Bosch 18 V multi alat ili novu Bosch 18 V bušilicu.

bosch alati

Deklaracija BOSCH

Naziv proizvoda: Bosch GBH 220 Elektro-pneumatski čekić, 720W
Šifra proizvoda: 06112A6020
Proizvođač: Bosch
Zemlja porekla: N/A
Bar-kod (EAN): 3165140992596