Prodavnica alata Tim komerc

Home Horus Shop Kuhinjska oprema Esperanza EKG009 Aparat za kuvanje na pari
Akcija!

Esperanza EKG009 Aparat za kuvanje na pari

Originalna cena je bila: 5.780,00 RSD.Trenutna cena je: 4.990,00 RSD.

Broj artikla: EKG009 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Aparat za kuvanje na pari Esperanza EKG009

Aparat za kuvanje na pari Esperanza EKG009

Opis proizvoda:

 • Namirnice koje koristite moraju biti dobrog kvaliteta – kod mesa odstranite suvišnu mast, a kod voća i povrća delove koji su udareni ili na neki drugi način oštećeni.Što se tiče vremena kuvanja, najvažnije je da se pobrinete za tri stvari… Prvo, da su sve namirnice koje spremate istovremeno jednake ili slične veličine, bilo da se radi o celim namirnicama ili komadima, a drugo – da su poklopci na svim posudama dobro legli kako se vreme kuvanja ne bi bespotrebno produžavalo. I konačno – hrana mora biti odvojena od tečnosti najmanje 2 – 3 cm kako bi se dobio efekat pravog kuvanja na pari, a ne u ključaloj vodi.Najbolje je da namirnice u svim posudama prilikom istovremenog kuvanja budu raspoređene u jednom sloju, podjednake debljine i da je napravljen razmak između posuda kako bi ne bi dolazilo da zadržavanja pare, već do podjednake cirkulacije kroz sve posude.Hrana u donjim posudama treba da bude ona sočnija, kako ne bi dolazilo do kapljanja na posude koje se nalaze ispod i mešanja ukusa. Hranu u gornjim posudama treba kuvati malo duže (nekoliko minuta), jer se ona nalazi dalje od izvora pare.Vreme kuvanja uvek prilagodite svom ukusu. Neka Vas ne zavaraju preporuke o idealnom vremenu kuvanja koje dobijate u uputstvima. Šta je najbolje ipak zavisi od individualnog ukusa i karakteristika namirnica koje koristite u konkretnom slučaju.Kuvanje na pari ukratko znači – manje masti, manje holesterola, više vitamina i minerala, a pri tom – hrana je boljeg ukusa i lepša na oko.

Tehničke karakteristike:

 • Snaga: 400W.
 •  Napon: 220 − 240V.
 •  Frekvencija: 50/60 Hz.
 •  Kapacitet: 7,5L (total).
 •  Tajmer: 0 – 60 minuta.
 •  Dužina kabla: 1m.
 •  3 ležišta za posude.
 •  Dimenzije 24 x 37cm.
 •  Dimenzije pojedinačne posude: prečnik 19cm, visina 8,5cm.
 •  Kućište od nerđajućeg čelika.
 •  Težina: 1,2kg.

O brendu:

Brend Esperanza je popularan brend poznat po širokom asortimanu kvalitetne elektronike i kućnih aparata. Horus Shop je prodavnica koja se specijalizuje za prodaju proizvoda ovog brenda i nudi širok izbor artikala za sve potrebe korisnika.

Ovaj brend ističe svojom posvećenošću pružanju visokokvalitetnih proizvoda po pristupačnim cenama. Brend je fokusiran na olakšavanje svakodnevnog života korisnika, s naglaskom na inovacijama, pouzdanosti i estetici.

Asortiman proizvoda Esperanza obuhvata različite kategorije, uključujući kućne aparate poput mikrotalasnih pećnica, kuvala, tostera, blendera, pegli, usisivača i mnogih drugih. Takođe, tu su i elektronski uređaji kao što su slušalice, zvučnici, punjači, kablovi i dodatna oprema za mobilne telefone, tablete, laptopove i ostale uređaje.

Esperanza je poznata po svojoj predanosti kvalitetu. Svi proizvodi prolaze rigorozne kontrolne procese kako bi se osiguralo da ispunjavaju najviše standarde. Brend prati najnovije trendove i tehnologije kako bi korisnicima pružio najbolje moguće iskustvo.

Uz Esperanza, dobijate kvalitet, pouzdanost i funkcionalnost, a sve to uz odličan odnos cene i kvaliteta.

Informacije:

Horus Shop:

Telefon: 061/189/2020

Email: horusshop. bg@gmail. com

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak: 09 : 00 – 17 : 00

Subota: 12 : 00 – 18 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu kućnih predmeta i tehnike.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: horusshop.bg@gmail.com

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 061/189/2020 / 011 3984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Esperanza

Deklaracija

Naziv proizvoda: Aparat za kuvanje na pari Esperanza EKG009 Šifra proizvoda: EKG009  Uvoznik: Westaco d.o.o Zemlja porekla: Kina Bar kod (EAN): 5901299954355