Prodavnica

Home Akumulatorski alat Aku udarni odvijači DeWalt Akumulatorski šauber bez četkica, 18V, 2×2.0Ah DCF620D2

DeWalt Akumulatorski šauber bez četkica, 18V, 2×2.0Ah DCF620D2

36.360,00 RSD

Akumulatorski brzi odvijač bez četkica DeWalt 18V 2Ah DCF620D2. 18 V Akumulatorski brzi odvijac za knauf DCF620D2 DeWALT. Devalt DCF620D2 je brzi…

Opis

DeWalt Akumulatorski šauber bez četkica, 18V, 2×2.0Ah DCF620D2

DeWalt Akumulatorski šauber bez četkica, 18V, 2×2.0Ah DCF620D2

Osobine i prednosti:

 • Robustan i izdržljiv dizajn znači da je alat čvrst na gradilištu
 • Funkcija „Podesi i zaboravi“ pamti vašu postavku za fino podešavanje dubine kada uklanjate i menjate nosni konus
 • Ergonomski dizajniran gumeni rukohvat pruža vam odličnu udobnost prilikom korišćenja alata bilo u položaju ruke „u liniji“ ili „pištoljem“.
 • 18V XR litijum-jonski odvijač za gipsane ploče bez četkica za efikasno postavljanje gipsanih ploča
 • LED radno svetlo nudi dragoceno svetlo kada radite u malim prostorima ili oblastima sa ograničenim svetlom
 • Jedan od najlakših i najkompaktnijih alata na tržištu – osigurava da možete udobno raditi i ulaziti u male prostore
 • Snažan 4400 obrtaja u minuti motor bez četkica efikasno i efektivno pokreće zavrtnje nudeći maksimalno vreme rada i kompaktan alat
 • Zaključavanje okidača vam omogućava da radite bez potrebe da povlačite okidač
 • Kuka za kaiš pod uglom može se postaviti za levoruke ili dešnjake i snažno fiksira alat na kaiš/torbu za alat

Karakteristike:

 • Napon: 18 V
 • Maks. obrtni moment: 5 – 30 Nm
 • Izlazna snaga: 435 W
 • Brzina bez opterećenja: 0 – 4400 o/min
 • Držač bitova: 6,35 mm (Hek)
 • Težina: 1,88 kg
 • Dužina glave: 335 mm
 • Dužina: 380 mm
 • Visina: 233 mm

Obim isporuke:

 • DeWalt DCF620NT

3 GODINE GARANCIJE

DeWalt DCF620NT 3 godine garancije
Dewalt Industrial Tool Company je američki svetski proizvođač električnih alata i ručnih alata za građevinsku, proizvodnu i drvoprerađivačku industriju, kao i za domaće zanatlije. Dewalt je lider na tržištu akumulatorskih alata na baterije i sada je unapredio svoju proizvodnju do tačke u kojoj postiže snagu alata sa kablom, čak i sa akumulatorskim. Ukupan kvalitet se može videti u svakoj komponenti, čak i u detaljima: na primer, za obrnuti smer rotacije.
Dewalt bušilice više se ne koristi komutator, što bi dovelo do brzog habanja, već žiroskop. Proizvodi se napajaju litijum -jonskim baterijama, koje su izdržljivije i snažnije, što im omogućava brzo punjenje. Dewalt se pobrinuo za svaki detalj. Trajanje zavisi od karakteristika litijumske baterije ali i od karakteristika električnog alata. Na primer, Dewalt je lansirao brojne proizvode sa motorima bez četkica: četkice unutar instrumenta stvaraju trenje i habanje, dok bez četkica možete čak i da produžite vek baterije za 50%.
Još jedna karakteristika DeWALTOVE izvrsnosti je upotreba epoksidne smole, koja garantuje otpornost baterije na vlagu i druge faktore habanja. Dewalt električni alati, kao što je bušenje rupe, zahtevaju manje vremena i samim tim smanjuju ukupno radno vreme, što ima značajan uticaj na procese i ekonomičnost rada. DeWalt proizvodi su označeni rečima Guaranteed Tough: alati dizajnirani i projektovani za one koji rade u teškim i ekstremnim uslovima, podvrgnuti destruktivnim testovima.

OVDE možete videti celokupnu ponudu DeWalt alata, kao i mnogih drugih.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.
– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

DeWalt

DeWalt

DeWalt alati su jedni od najkvalitetnijih alata današnjice. Koriste se u svim industrijama i nema preteškog posla za DeWalt profesionalne mašine. DeWalt akumulatorski alati imaju visok stepen autonomije i neuporedivu snagu u odnosu na druge proizvođače. DeWalt alat je izbor prafih profesionalaca koji zanju da će uz pomoć ovih mašina sigurno završiti posao.
DeWalt je američka kompanija i jedan je od vodećih svetskih proizvođača profesionalnog električnog alata i pribora, DeWalt Srbija je prisutan na našem tržištu preko 15 godina. Vrhunski kvalitet bušilica, brusilica, alata za obradu drveta, alata za metal. Kvalitet garantuje preko 80 godina iskustva u izradi alata. Kompanija DeWalt je nastala 1936. godine kada je Rejmond E. Dewalt otpočeo proizvodnju alata sa posebnom namenom. Kompanija je ostvarila značajan razvoj u kratkom roku već 1947. godine počinje sa vrlo ozbiljnom proizvodnjom ručnih testera ali i cirkulara i stacionirnih mašina za obradu drveta. DeWalt akumulatorski alati imaju izuzetnu autonomiju i snagu. DeWalt alati nude svim profesionalnim i hobi korisnicima sigurno i brzo obavljanje najrazličitijih poslova. DeWalt - zagarantovano snažni!

Deklaracija

Naziv proizvoda: DeWalt DCF620D2 Akumulatorski šauber bez četkica, 18V, 2×2.0Ah
Šifra proizvoda: DCF620D2
Proizvođač: DeWalt
Zemlja porekla: Kina
Bar-kod (EAN): 5035048468586