Prodavnica alata-alat pribor oprema

Home Akumulatorski alat akumulatorski alat bez baterije DEADML800 Aku Lampa 18V Li-ion MAKITA
Akcija!

DEADML800 Aku Lampa 18V Li-ion MAKITA

5.650,00 RSD

Opis

Akumulatorska lampa MAKITA DEADML800

Akumulatorska lampa MAKITA DEADML800

Opis i namena proizvoda

  • Jačina svetla 1,6W LED
  • Okretna kuka na svetlećem delu
  • Učvršćivanje na glavu oslobađa obe ruke
  • Može da koristi baterije 14.4 i 18 V od 1.5 Ah do 6 Ah

Karakteristike proizvoda

  • Napon akumulatora 14,4 / 18 V
  • Model DML800
  • Dimenzije (D x Š x V) 151 x 76 x 88 mm
  • Težina prema EPTA –i 0,58 kg

Obim isporuke

  • adapter za bateriju
  • Bez baterija i punjača

Nabavite osvetljenje za svoj zadatak pomoću baterijskih lampi, fenjera, reflektora i farova. Ova lična svetla se mogu nositi ili nositi za vrhunsko prenosivo rešenje. Radna svetla rade za različite primene, uključujući HVAC rad, popravke automobila i još mnogo toga. Kompaktna radna svetla pružaju jako osvetljenje, raznovrsnost i udobnost.

Radna svetla će osvetliti radno mesto. LED. svetla efikasno osvetljavaju radni prostor bez visoke toplote halogena. Napravljena za svakodnevnu upotrebu, ova svetla za područje koriste Makitinu bežičnu tehnologiju da povećaju produktivnost i osvetle gradilište. Koristite Makita® Area Vork Lights za praktičnost, raznovrsnost i najsjajniji izlaz.

Toranj i svetla za rad na gradilištu obezbeđuju osvetljenje i zadataka i područja. Makita® Tover Lights takođe nude svetlo iznad glave za smanjenje senki u radnom prostoru. Sa visokim visinama i okretnim glavama, svetla u tornju se lako sklapaju za brzo postavljanje i skidanje. Radno svetlo na gradilištu nudi osvetljenje na celom radnom mestu za krajnju udobnost.

Aku alat  18 V  LITIUM IONSKA TEHNOLOGIJA

MAKITA LXT ® sistem je najveći kompatibilni sistem bežičnih alata na svetu koji se napaja 18 V kliznim baterijama. Makitini namenski napravljeni motori, tehnologija baterija i poboljšane komunikacije rade zajedno kako bi pružili snagu, brzinu i vreme rada bez premca. Ostvarite maksimalne performanse i efikasnost sa LXT proizvodima Makita alata.

Deo Makitinog rastućeg litijum- jonskog sistema od 18 V, najvećeg svetskog sistema bežičnih makita alata koji se napaja 18 V litijum -jonskim kliznim baterijama. Makita 18 V litijum- jonske baterije imaju najbrže vreme punjenja u svojim kategorijama, tako da provode više vremena radeći a manje vremena sedeći na punjaču.

Baterija je kompatibilna sa svim modelima MAKITA alata koji rade na platformi LXT 18 V.

OVDE možete videti celokupnu ponudu iz naše velike oktobarske rasprodaje MAKITA alata koja traje sve do 31. 10. 2022. ili do isteka zaliha.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.
– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Makita

Makita ALAT

Makita alat MAKITA alat je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita