Prodavnica

Home Akumulatorski alat Aku brusilice MAKITA Akumulatorski rezač CE001GZ01 40V
Akcija!

MAKITA Akumulatorski rezač CE001GZ01 40V

162.400,00 RSD

Sa dubinom brušenja ne manjom od 127 mm i snagom od 3,6 kilovata, MAKITA CE001G se može univerzalno koristiti za projekte, putara i u izgradnji puteva. U pogledu brzine sečenja, ovaj akumulatorski motorni sekač je uporediv sa većinom sekač sa benzinskim motorima.

Opis

MAKITA Akumulatorski rezač CE001GZ01 40V

MAKITA Akumulatorski rezač CE001GZ01 40V

Sa dubinom brušenja ne manjom od 127 mm i snagom od 3,6 kilovata, MAKITA CE001G se može univerzalno koristiti za projekte, putara i u izgradnji puteva. U pogledu brzine sečenja, ovaj akumulatorski motorni sekač je uporediv sa većinom sekača sa benzinskim motorima.

Univerzalno primenljiv sa snagom od 3,6 kilovata i dubinom mlevenja ne manjom od 127 mm
Pogodno za brušenje metala pomoću diska za sečenje i kamena/betona pomoću dijamantskog diska.
U slučaju naglog smanjenja brzine ili ako se disk zaglavi u materijalu, Active Feedback Sensing Technologi (AFT) se uključuje i isključuje mašinu.
Standardno opremljen priključkom za vodu za vezivanje štetne kvarcne prašine.
Maksimalna dubina brušenja od 127 mm.
Pogodan za spoljašnju upotrebu, dobro zaštićen tehnologijom ekstremne zaštite (XPT) od prodiranja prašine i vlage.
Opremljen mekim startom: obezbeđuje nesmetan start u materijalu.
Bezbedna mašina opremljena elektronskom motornom kočnicom koja brzo zaustavlja disk.

Tehničke karakteristike:

Napon akumulatora: 40 + 40 V max XGT
Kapacitet akumulatora : 4,0 / 5,0 / 8,0Ah
Tip akumulatora: Li-ion
Broj obrtaja 1. brzina: 5.300min-1
Prečnik diska (Ø): 355mm
Unutrašnji prečnik (Ø): 25,4mm
Dubina sečenja: 127mm
Buka: zvučni pritisak: 109dB(A)
Buka: zvučna snaga: 120dB(A)
Buka: odstupanje (K): 3,0dB(A)
Vibracije: stražnja drška: 2,5m/s²
Vibracije: prednja drška: 2,5m/s²
Vibracije: odstupanje (K): 1,5m/s²
Dimenzije (D x Š x V): 786 x 272 x 433mm
Težina EPTA (sa BL4040): 12,3kg
Poklopac akumulatora za zaštitu, pri rezanju sa priključenom vodom
Suvo / mokro rezanje
Zaključavanje prekidača
LED svetlo pokazuje preopterećenje

GARANCIJA 3 GODINE

Napravili ste dobar izbor odlucici se za Makita alat. Naši alati odlikuju se dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti. Zbog toga produžavamo garanciju na tri godine za sve Makita proizvode (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske lampe) koji su kupljeni u Srbiji. Za sve Li- ion akumulatore, kupljene pojedinacno ili zajedno u kompletu sa AKU- alatima nudimo produženu garanciju na ukupno dve godine.

Uslov za produženje garancije je da na ovoj stranici, registrujte svoj alat ili Li -ion akumulator u roku cetiri nedelje od kupovine. Garantni rok pocinje od datuma kupovine.

Novi samostalni sistem 40V Max stajaće rame uz rame sa vodećim Makita LXT ® sistemom u industriji.

Osnova XGT platforme je sledeća:

  • Jače mašine, namenjene industrijskoj upotrebi
  • Duži rad
  • Kompatibilnost sa starim modelima

Od lansiranja 18V LXT 2005. godine, Makita se trudi da ostane lider u inovacijama i tehnologiji akumulatorskih alata.

Neke od prednosti Makita XGT platforme su sledeće:

Jača mašina i duži rad – XGT je originalno rešenje za industrijske aplikacije velike potražnje, kombinacija inovativnog dizajna alata i baterija dužeg trajanja, pružajući pravo rešenje za sve zahtevne industrijske korisnike.

Kompatibilnost sa LXT serijom – Uvođenje adaptera za punjenje omogućilo je potrošačima da pune obe baterije kada koriste XGT punjač. Makita će nastaviti da razvija i izdaje nove LXT alate za profesionalne primene, kao i da razvija XGT seriju.

Pametna tehnologija – Paleta alata i baterija XGT dolazi sa ugrađenim programom koji pruža digitalnu komunikaciju između baterije i alata. Ovo pruža Makita XGT osnovu za prilagođavanje još većem tehnološkom napretku u budućnosti. Uključivanje dizajna alata, baterija veće snage i ugrađenog programa za komunikaciju čini XGT najboljim Makita sistemom, jačajući ulogu koju Makita ima kada su u pitanju inovacije i tehnologija.

Dugoročno rešenje za Vaše probleme – XGT je izdržljiv i napravljen za svakodnevni rad! Pouzdani alati su neophodni za sve profesionalne primene, a ova serija je upravo za to i napravljena.

OVDE možete videti celokupnu ponudu iz naše velike rasprodaje MAKITA alata.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.
– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Makita

Makita

Makita alat MAKITA je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita

Deklaracija

Naziv proizvoda: MAKITA  CE001GZ01 Akumulatorski rezač 40V
Uvoznik: Vermax alati d.o.o. Drage Spasić 35 11000 Beograd
Zemlja porekla: Japan

Bar kod (EAN): 0088381760911

You may also like…