Prodavnica alata Tim komerc

Home Horus Shop Aparati za kafu i čaj Camry CR4414 Aparat za espresso na kapsule
Akcija!

Camry CR4414 Aparat za espresso na kapsule

Original price was: 20.300,00 RSD.Current price is: 18.850,00 RSD.

Nema na lageru

Broj artikla: CR4414 Kategorije: , Oznake: ,
Camry premium

Opis

Aparat za espresso na kapsule Camry CR4414

Aparat za espresso na kapsule Camry CR4414  NEMA NA LAGERU

Opis proizvoda:

Ako ste jedan od onih ljudi koji ne mogu zamisliti jutro bez crne kafe ili popodne bez aromatičnog kapućina, Espreso mašina sa više kapsula CAMRI CR 4414 je proizvod za vas. Zauzima malo prostora na radnoj površini, izgleda elegantno i omogućava vam da pripremite najpopularnije kafe.

Kada se odlučujemo za kupovinu aparata za kafu, treba obratiti veliku pažnju na to koju kafu možemo da pripremimo zahvaljujući njoj ali i njenoj snazi. On određuje brzinu pripreme odabranih pića ali i njihov ukus. Espreso mašina koju nudimo ima snagu od 1450 W (maksimalno 3000 W), što garantuje savršeno skuvano zrno i toplu i aromatičnu kafu.

Mašina ima posudu za vodu kapaciteta 0,6 litara, koja će vam pomoći da pripremite nekoliko šoljica male crne kafe, latte ili tradicionalne kafe sa mlekom u jednoj upotrebi. Prednost uređaja, osim elegantnog dizajna i male veličine, je i jednostavnost upotrebe. Na panelu su samo tri dugmeta, a osnovna pića su espreso, savršen za malu šoljicu, i caffe lungo, koji staje u standardnu šolju. Pritisak pumpe od 19 bara omogućava vam da uživate u jedinstvenom ukusu i aromi svih napitaka.

Mašina za kafu sa više kapsula?

Aparat za kafu je element mnogih kuhinja u našoj zemlji. Postao je nezaobilazan komad opreme koji čini provođenje vremena sa porodicom ili prijateljima ugodnijim. Koristimo ga ujutru, za pripremu kafe za buđenje, u podne kao dodatak desertu ili uveče, za malo zadovoljstva.

Naša mašina vam omogućava da u jednom uređaju pripremite šest različitih vrsta kafe, što će zadovoljiti ukućane sa različitim ukusima. Funkcionalan je jer ima pet umetaka za kafu u kapsulama. Zahvaljujući tome, nismo ograničeni na kafu jednog brenda, možemo da pripremimo omiljena pića od Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza Blue, Lavazza Mondo Mio, Caffitali. Istovremeno, set uključuje filter za mlevenu kafu, tako da ima opciju i za tradicionaliste koji cene pripremu crne kafe direktno od mlevenih zrna.

Tehničke karakteristike:

Multi-espresso mašina, multi-kapsula
Mašina za kafu pogodna za 9 vrsta kapsula dostupnih na tržištu
Dolazi sa 5 zamenljivih adaptera za kapsule kompatibilnih sa sledećim kapsulama:
1. Nespresso® *
2. Dolce Gusto® *
3. Lavazza Blue® *
4. Lavazza Modo Mio® *
5. Caffitali® *
6. Tchibo Cafissimo® *
7. Jacobs® (samo male kapsule) *
8. Lor® *
9. ESE® * kafe mahune
* zaštitni znak drugog subjekta, koji nije povezan sa Adler sp.z o.o.
1 adapter za mlevenu kafu sa 2 zamenljiva filtera za mlevenu kafu/kafu u prahu za pripremu:
• Mali filter: Espreso / Mala kafa / Čaj u kesicama od 44 mm
• Veliki filter: Caffee lungo / Big coffee
Lako rukovanje sa samo 3 dugmeta
• Espreso / mala kafa
• Kafa lungo / Velika kafa
• Omogući onemogući
Profesionalna pumpa od 19 bara garantuje intenzivniju i ukusniju kafu
Kratko vreme zagrevanja za rad: 20 sekundi
Kompaktan dizajn: D: 26,5 cm Ks V: 25,5 cm Ks Š: 9,7 cm garantuje da će se uređaj uklopiti u svaku kuhinju
Izdržljiv materijal kućišta: ABS plastika
Dužina kabla za napajanje: 99 cm
Boja kućišta: crno-bela
Kontejner za vodu: 0,6 litara
Snaga: 1450 W
Maksimalna snaga: 3000 W

O brendu:

Camry je brend kućnih aparata koji proizvodi proizvode za potrošnju, kućne uređaje, alate i belu tehniku.
Njihovi proizvodi obuhvataju kuhinjske uređaje, usisavače, mašine za pranje veša i razne druge kućne uređaje.

Camry je poznat po svojoj visokokvalitetnoj i izdržljivoj opremi i nude širok raspon proizvoda koji ispunjavaju potrebe različitih potrošača.
Osim toga, njihovi proizvodi imaju pristupačne cene, što je još jedan razlog zašto su postali tako popularni.

Adler Europe nudi proizvode dobrog kvaliteta, koji cene milioni kupaca u Evropi po pristupačnoj ceni. Brend je na poljskom tržištu od 2002. godine i sada je u celoj Evropi.

Camry Premium je ekskluzivni brend, upućen najzahtevnijim kupcima koji cene kvalitet proizvoda koje kupuju. Prilikom dizajniranja Camry uređaja, trudimo se da ispunjavaju najviše tehničke zahteve dok nude moderan dizajn.

Mesko Home je brend sa povoljnim cenama koji je zaokupio kupce.

Kupci biraju ove proizvode za svoj komfor, atraktivan izgled i dobar odnos cene i kvaliteta. Pratimo promenljive tržišne trendove kako bismo ispunili očekivanja naših kupaca, kako tehnički tako i vizuelno. Proizvodi naših brendova imaju sve potrebne sertifikate i sertifikate propisane zakonom.

Informacije:

Horus Shop:

Telefon: 061/189/2020

Email: horusshop. bg@gmail. com

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak: 09 : 00 – 17 : 00

Subota: 12 : 00 – 18 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu kućnih predmeta i tehnike.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: horusshop.bg@gmail.com

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 061/189/2020 / 011 3984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Camry

Camry premium

Camry premium Camry je brend kućnih aparata koji proizvodi proizvode za potrošnju, kućne uređaje, alate i belu tehniku. Njihovi proizvodi obuhvataju kuhinjske uređaje, usisavače, mašine za pranje veša i razne druge kućne uređaje. Camry je poznat po svojoj visokokvalitetnoj i izdržljivoj opremi i nude širok raspon proizvoda koji ispunjavaju potrebe različitih potrošača. Osim toga, njihovi proizvodi imaju pristupačne cene, što je još jedan razlog zašto su postali tako popularni. Adler Europe nudi proizvode dobrog kvaliteta, koji cene milioni kupaca u Evropi po pristupačnoj ceni. Brend je na poljskom tržištu od 2002. godine i sada je u celoj Evropi. Camry Premium je ekskluzivni brend, upućen najzahtevnijim kupcima koji cene kvalitet proizvoda koje kupuju. Prilikom dizajniranja Camry uređaja, trudimo se da ispunjavaju najviše tehničke zahteve dok nude moderan dizajn. Mesko Home je brend sa povoljnim cenama koji je zaokupio kupce. Kupci biraju ove proizvode za svoj komfor, atraktivan izgled i dobar odnos cene i kvaliteta. Pratimo promenljive tržišne trendove kako bismo ispunili očekivanja naših kupaca, kako tehnički tako i vizuelno. Proizvodi naših brendova imaju sve potrebne sertifikate i sertifikate propisane zakonom.
Camry premium

Deklaracija

UVOZNIK: WESTACO D.O.O.
PERE TODOROVIĆA 3
11030 BEOGRAD
ZEMLJA POREKLA:Nemačka

You may also like…