Prodavnica alata Tim komerc

Home Horus Shop Kuhinjska oprema Camry CR1256B Električni čajnik – bokal
Akcija!

Camry CR1256B Električni čajnik – bokal

Originalna cena je bila: 5.790,00 RSD.Trenutna cena je: 5.180,00 RSD.

Broj artikla: CR1256B Kategorije: , Oznake: ,
Camry premium

Opis

Električni čajnik – bokal Camry CR1256B

Električni čajnik – bokal Camry CR1256B

Opis proizvoda:

Električni čajnik bokal Camry CR1256B je opremljen svetlim indikatorom nivoa vode i automatskim isključivanjem, tako da će se isključiti nakon što voda proključa. Električni čajnik za vodu Camry omogućava kuvanje vode za 6-7 osoba. Zaštita od suvog sušenja sprečava uključivanje praznog kotla, čime se štedi energija i povećava sigurnost korisnika. Štaviše, taložni filter će obezbediti odgovarajući kvalitet vode. Električni čajnik za vodu Camry je opremljen rotirajućom bazom od 360 stepeni i ravnim dnom. Snaga čajnka od 2000V omogućava proključavanje vode do 1.7 l. Opremljen je grejnim elementom napravljenim od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika i pilotskim svetlom koje upozorava da je voda upravo proključala.

Tehničke karakteristike:

Kapacitet: 1,7l (min. 0,5l)
Snaga: 2000W
Skriveni grejač
Veliki, svetleći indikator nivoa vode
Automatsko isključivanje
Rotirajuća baza 360 stepeni
Težina: 0,72kg
Dimenzije: 19 x 19 x 21cm

O brendu:

Camry je brend kućnih aparata koji proizvodi proizvode za potrošnju, kućne uređaje, alate i belu tehniku.
Njihovi proizvodi obuhvataju kuhinjske uređaje, usisavače, mašine za pranje veša i razne druge kućne uređaje.

Camry je poznat po svojoj visokokvalitetnoj i izdržljivoj opremi i nude širok raspon proizvoda koji ispunjavaju potrebe različitih potrošača.
Osim toga, njihovi proizvodi imaju pristupačne cene, što je još jedan razlog zašto su postali tako popularni.

Adler Europe nudi proizvode dobrog kvaliteta, koji cene milioni kupaca u Evropi po pristupačnoj ceni. Brend je na poljskom tržištu od 2002. godine i sada je u celoj Evropi.

Camry Premium je ekskluzivni brend, upućen najzahtevnijim kupcima koji cene kvalitet proizvoda koje kupuju. Prilikom dizajniranja Camry uređaja, trudimo se da ispunjavaju najviše tehničke zahteve dok nude moderan dizajn.

Mesko Home je brend sa povoljnim cenama koji je zaokupio kupce.

Kupci biraju ove proizvode za svoj komfor, atraktivan izgled i dobar odnos cene i kvaliteta. Pratimo promenljive tržišne trendove kako bismo ispunili očekivanja naših kupaca, kako tehnički tako i vizuelno. Proizvodi naših brendova imaju sve potrebne sertifikate i sertifikate propisane zakonom.

Informacije:

Horus Shop:

Telefon: 061/189/2020

Email: horusshop. bg@gmail. com

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak: 09 : 00 – 17 : 00

Subota: 12 : 00 – 18 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu kućnih predmeta i tehnike.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: horusshop.bg@gmail.com

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 061/189/2020 / 011 3984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Camry

Camry premium

Camry premium Camry je brend kućnih aparata koji proizvodi proizvode za potrošnju, kućne uređaje, alate i belu tehniku. Njihovi proizvodi obuhvataju kuhinjske uređaje, usisavače, mašine za pranje veša i razne druge kućne uređaje. Camry je poznat po svojoj visokokvalitetnoj i izdržljivoj opremi i nude širok raspon proizvoda koji ispunjavaju potrebe različitih potrošača. Osim toga, njihovi proizvodi imaju pristupačne cene, što je još jedan razlog zašto su postali tako popularni. Adler Europe nudi proizvode dobrog kvaliteta, koji cene milioni kupaca u Evropi po pristupačnoj ceni. Brend je na poljskom tržištu od 2002. godine i sada je u celoj Evropi. Camry Premium je ekskluzivni brend, upućen najzahtevnijim kupcima koji cene kvalitet proizvoda koje kupuju. Prilikom dizajniranja Camry uređaja, trudimo se da ispunjavaju najviše tehničke zahteve dok nude moderan dizajn. Mesko Home je brend sa povoljnim cenama koji je zaokupio kupce. Kupci biraju ove proizvode za svoj komfor, atraktivan izgled i dobar odnos cene i kvaliteta. Pratimo promenljive tržišne trendove kako bismo ispunili očekivanja naših kupaca, kako tehnički tako i vizuelno. Proizvodi naših brendova imaju sve potrebne sertifikate i sertifikate propisane zakonom.
Camry premium

Deklaracija

Naziv proizvoda: Električni čajnik - bokal Camry CR1256B Šifra proizvoda: CR1256B Uvoznik: Westaco d.o.o Zemlja porekla: Poljska EAN: 5908256837478

You may also like…