Prodavnica

Home Baštenski program Makaze Akumulatorske makaze za orezivanje Bosch ProPruner 12V 3.0Ah 06019K1021
Akcija!

Akumulatorske makaze za orezivanje Bosch ProPruner 12V 3.0Ah 06019K1021

23.900,00 RSD

Idealan izbor za orezivanje grana

Orezivanje na potpuno novom nivou

Izuzetno glatko orezivanje uz primetno manje napora u poređenju sa ručnim makazama

Broj artikla: 06019K1021 Kategorije: , , Oznake: ,
bosch alati

Opis

Akumulatorske makaze za orezivanje Bosch ProPruner 12V 3.0Ah 06019K1021

Akumulatorske makaze za orezivanje Bosch ProPruner 12V

Veća efikasnost sa manje napora – uživajte u orezivanju sa Bosch ProPruner uređajem

 • Idealan izbor za orezivanje grana
 • Orezivanje na potpuno novom nivou
 • Izuzetno glatko orezivanje uz primetno manje napora u poređenju sa ručnim makazama
 • Moćni sistem litijum-jonskih baterija koje obezbeđuju i do 4.500 rezova sa jednim punjenjem (testirane u laboratoriji za istraživanje i razvoj „Bosch Power Tools Asia Pacific R&D Laboratory“)
 • Izuzetno izdržljivi nerđajući noževi

Karakteristike:

 • Tip akumulatora Lithium-ion
 • Napon akumulatora 12 V
 • Kapacitet sečenja do 25 mm
 • Tip ćelija Litijum-jonski akumulator
 • Dužina 302 mm
 • Širina 55 mm
 • Visina 99 mm
Obim isporuke:
 • ProPruner, 06019K1021
 • 2 x akumulator GBA 12V 3,0 Ah
 • 1 x punjač GAL 12V-20
 • Kartonsko pakovanje

3 GODINE GARANCIJE

Bosch garancija 3 godine

TROGODIŠNJA GARANCIJA ZA ELEKTRIČNE ALATE : VAŽI ZA SVE PROFESIONALNE PLAVE ELEKTRIČNE ALATE , LITIJUM – JONSKE AKUMULATORE I PUNJAČE I PROFESIONALNE MERNE ALATE .

Sve što trebate da uradite je da registrujete Vaš alat, litijum-jonski akumulator ili punjač online, u roku od četiri nedelje nakon kupovine . Registraciju sada možete obaviti kroz PRO360 aplikaciju . Pored produženja garancije, aplikacija vam nudi i druge pogodnosti. Rok garancije ili usluge počinje na dan kupovine. Više informacija možete pronaći u relevantnim garancijskim uslovima.

Da biste izvršili registraciju, prvo se registrujte kao korisnik. Na Vašoj ličnoj stranici za registraciju možete registrovati električni alat, litijum-jonski akumulator ili punjač, za trogodišnju garanciju. Tada ćete dobiti garanciju ili sertifikat servisa koji možete odštampati ili sačuvati kao PDF dokument. Takođe ćete biti u mogućnosti da upravljate svojim podacima.

Garancija / servisni sertifikat se uvek izdaje po jednom proizvodu, odnosno svaki kupljeni proizvod (električni alat, litijum-jonski akumulator i punjač) moraju biti registrovani odvojeno. Ako imate garanciju / servisni sertifikat, molimo Vas, priložite ga zajedno sa originalnom potvrdom o kupovini Vašem lokalnom prodavcu ili možete poslati svoj proizvod direktno nama. Podaci na oba dokumenta (potvrda o kupovini i sertifikat) moraju se podudarati. Naravno, možete koristiti i našu uslugu preuzimanja, koja je besplatna tokom garantnog / servisnog perioda.
Bosch proffesional objedinjuje sveobuhvatnu ekspertizu u tehnologiji vozila sa hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio kompletna rešenja za mobilnost.
Bosch proffesional nudi inovativne proizvode i usluge za industriju i zanatstvo. Istražite Bosch širok spektar proizvoda i rešenja za vaše tržište i industriju.
Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata

OVDE možete pogledati sve proizvode sa velike akcije BOSCH alata, kao i mnoge druge.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3984 586 / 060 3984 586

Brand

Bosch

Bosch alat oprema i pribor

Bosch je jedna od najvećih svetskih firmi koja se bavi proizvodnjom električnih i ručnih alata. Bosch alat Professional predstavlja sinonim za kvalitet i trajnost.

Bosch električni i akumulatorski alati

ovo su jedni od najkorišćenijih i najprodavanijih alata na tržišu. Sem bosch Professional alata, postoje i Bosch HG alati - to su Bosch Hobby zeleni alati i Bosch baštenski alati. Kao i Bosch Professional i ovi alati su izuzetno kvalitetni, a o tome nam govori i garancija koja iznosi 3 godine. Osnovni faktori uspeha su inovativna snaga i tempo inovacija. Od profesionalca se mnogo očekuje: brzina, pouzdanost, kompetentnost, izdržljivost – ukratko: odlični rezultati. Pa zar nije pošteno tražiti isto od svojih električnih alata. Profesionalni plavi električni alati iz Bosch-a su projektovani za profesionalnu upotrebu. Ispunjavaju najviše standarde u brzini, preciznosti i robusnosti za odlične, profesionalne rezultate rada. Bosch profesionalni plavi električni alati – Za profesionalce od profesionalaca

Akumulatorski Bosch alati

Bosch 18 V alati kombinuju vrhunske performanse sa maksimalnom slobodom. Ponuda jedne baterije odgovara svima, od 2008. godine. Sve naše baterije za profesionalni sistem od 18 V mogu se koristiti sa svim novim i postojećim alatima u istoj klasi napona.

 Bosch 18 V alat koji odgovara svakom zanatu, bilo da tražite popularni Bosch 18 V multi alat ili novu Bosch 18 V bušilicu.

bosch alati

Deklaracija BOSCH

Naziv proizvoda: Bosch ProPruner Akumulatorske makaze za orezivanje, 06019K1021
Šifra proizvoda: 06019K1021
Proizvođač: Bosch
Zemlja porekla: N/A
Bar-kod (EAN): 4059952530093

 

 

 

 

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Akumulatorske makaze za orezivanje Bosch ProPruner 12V 3.0Ah 06019K1021”