Prodavnica

Home Akumulatorski alat Aku baterije i punjači 40V MAKITA ADP10 Adapter za LXT baterije MAKITA 191C10-7
Akcija!

ADP10 Adapter za LXT baterije MAKITA 191C10-7

7.290,00 RSD

Opis proizvoda

Opis

MAKITA ADP10 Adapter za LXT baterije 191C10-7

Makita ADP10 40v Max XGT do 18v LXT adapter za punjač baterija DC40RA Kompaktni brzi punjač Makita DC40RA posebno je razvijen za XGT 40v Max litijum-jonske baterije, međutim sa ovim adapterom za punjenje ADP10 punjač je takođe pogodan za brzo punjenje LXT 14,4v i 18v LXT baterija. Punjač je takođe opremljen sa dva ventilatora: jednim za prinudno hlađenje baterije i jednim za hlađenje kruga punjenja. Kombinovanjem ovih tehnika sprečavaju se visoke temperature u bateriji i punjaču, produžavajući vek trajanja baterije i značajno ubrzavajući proces punjenja. Rezultat: optimalan sistem punjenja.

U kombinaciji sa ovim ADP10 adapterom, 18V LXT baterije mogu se napuniti brže nego kod bilo kog trenutnog LXT brzog punjača, kada koristite DC40RA. Na primer, 5.0Ah ili 6.0Ah 18v LXT baterija se potpuno napuni u roku od 40 minuta, u poređenju sa 55 minuta sa brzim LXT punjačem.

PREDNOSTI KORISNIKA ADP10

Za upotrebu sa punjačem baterija DC40RA 40v XGT Omogućava DC40RA da puni 14,4v ili 18v LXT baterije brže od bilo kog postojećeg LXT punjača Omogućava DC40RA da potpuno napuni litijum-jonsku bateriju BL1840B 4.0Ah 18v LXT za samo 29 minuta (približno) Omogućava DC40RA da u potpunosti napuni litijum-jonsku bateriju BL1850B 5.0Ah 18v LXT za samo 40 minuta (približno) Omogućava DC40RA da u potpunosti napuni litijum-jonsku bateriju BL1860B 6,0Ah 18v LXT za samo 40 minuta (približno)

SPECIFIKACIJA ADP10 MAKITA

  • Napon: 40v XGT / 18v LXT
  • Dimenzije (DxŠxV): 116 x 86 x 62 mm
  • Neto težina: 0,3 kg
  • Šifra artikla: 191C10-7

GARANCIJA 2 GODINE

Brand

Makita

Makita

Makita alat MAKITA je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita