Home Ručni alati KNIPEX Sečice kose izolovane VDE 1000V 160mm KNIPEX 70 26 160

Sečice kose izolovane VDE 1000V 160mm KNIPEX 70 26 160

4.000,00 RSD

Opis proizvoda

Broj artikla: 70 26 160 Kategorije: ,

Opis

Knipex kose sečice izolovane 1000V VDE 160mm 70 26 160

  • 70 26 160 Bočne sečice, klešta za svestranu upotrebu. Visoko kvalitetan materijal i precizna izrada za dugotrajno korišćenje. Precizno rezanje za mekane materijale. čist rez tankih bakarnih žica, takođe pri samom vrhu oštrica. Oštrice dodatno induktivno kaljene, tvrdoća oštrica prib. 62 HRC. Vitak oblik glave za upotrebu u teško pristupačnim područjima rada. sa produljenom oštricom. sa malom facetom. – Vrednosti sečenja meke žice (prečnik): Ø 4,0mm – VDE ispitano: da

Karakteristike:

  • Neophodna Sekača klešta za svestranu upotrebu
  • Visoko kvalitetan materijal i precizna izrada za dugotrajno korišćenje
  • Precizno rezanje za mekane materijale
  • čist rez tankih bakarnih žica, takođe pri samom vrhu oštrica
  • Oštrice dodatno induktivno kaljene, tvrdoća oštrica prib. 62 HRC
  • Vitak oblik glave za upotrebu u teško pristupačnim područjima rada
  • Dužina x Širina x Visina: 165 mm 55 mm 20 mm
  • Težina: 216 g

Obim isporuke:

  • 70 26 160

Brand

KNIPEX

                          Knipex 

Knipex kompanija je osnovana 1882. godine i počela je sa proizvodnjom 60 Knipex klešta na dan. Svi procesi prilokom izrade Knipex klešta su pažljivo odrađivani jer su stremili tome od početka postignu najviši kvalitet izrade. Do danas je KNIPEX ostao veran početnim principima – koncentrisati svu snagu na proizvodnju najkvalitetnijih klešta na svetu. U Knipex ponudi ima preko 1,000 različitih klešta za električare, opštu upotrebu, elektroničare, vodoinstalatere, avio industriju. Knipex je brend koji predstavlja kvalitet i vekovnu tradiciju u proizvodnji klešta. Ono što je u početku bila mala seoska kovačnica, danas je vodeći svetski specijalizovani proizvođač profesionalnih klešta. Saznajte više o Knipex razvoju i glavnim postignućima tokom više od 135 godina.

Knipex – Stručnjaci za klešta

Fokusiranost je ideja koja pokreće Knipex. Knipex je sinonim za stručnost i vrhunske performanse. Tokom više od 135 godina Knipex je stekao veliko znanje o kleštima i proizvodnji. Knipex stalno usavršava sve aspekte kompanije – proizvode, procese, organizaciju i veštine.

Kvalitet je važan

Preciznost klešta je odlučujući faktor za njihovo funkcionisanje: bez preciznosti nema pouzdanog sečenja, stezanja ili oblikovanja. Minimalna odstupanja, koja Knipex poštuje zahvaljujući savremenoj tehnologiji proizvodnje, omogućava ispunjavanje strogih zahteva kvaliteta. Da bi osigurali da klešta ispunjavaju vaša očekivanja, Knipex koristi samo odabrano legure čelika.

Brain Trust Innovacije – Uvek još bolja klešta – ovo je Knipex-ova misao vodilja, čijem sprovođenju posvećuju svu svoju sposobnost i kreativnost. Razvijaju se nova klešta i optimizuju postojeći modeli kako bi ih učinili još boljim i lakšim.

Knipex pronalazi nekonvencionalna rešenja koja postavljaju standarde: novi načini prenošenja sile, lakša i brža upotreba, kombinacije različitih funkcija u jednom alatu i maštoviti alati za rešavanje problema u posebnim aplikacijama. Ovo štedi energiju i vreme, tako da možete postići bolje rezultate rada uz manje napora. Mnoge proizvodne mašine Knipex izrađuje sam, a kupljene prilagođava posebnim zahtevima.

Proizvedeno u Vupertalu, u Nemačkoj!

Knipex proizvodi isključivo u Nemačkoj, na mestu osnivanja kompanije u Vupertalu. Od ideje o proizvodu do isporuke gotovih klešta kupcima: sve se radi pod jednim krovom. Blizina i direktna komunikacija Knipex-u omogućavaju da koordinira sve procese i razmenjuje ideje među svim zaposlenima.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Knipex kose sečice izolovane 1000V VDE 160mm 70 26 160
Šifra proizvoda: 70 26 160
Proizvođač: Knipex
Zemlja porekla: DE
Bar-kod (EAN): 4003773018223