Home Ručni alati KNIPEX Kombinovana klešta VDE 180mm KNIPEX 03 06 180
Akcija!

Kombinovana klešta VDE 180mm KNIPEX 03 06 180

2.880,00 RSD

Opis proizvoda

Broj artikla: 03 06 180 Kategorije: ,

Opis

Knipex klešta kombinovana izolovana 1000V VDE 180mm 03 06 180

 

  • 03 06 180 kombinovana klešta Sa steznim zonama za ravne i zaobljene materijale, prikladne za svestranu namenu. Sa sečicama za meku i tvrdu žicu. Duge oštrice za deblje kablove. Oštrice sećica dodatno indukcijski prekaljene, tvrdoće oko 60 HRC. – Vrednosti sečenja srednjetvrde žice (prečnik): Ø 3,4mm – Vrednosti sečenja tvrde žice (prečnik): Ø 2,2mm – Vrednost rezanja bakarnog kabla, višežilni: Ø 12,0mm – Vrednost rezanja bakarnog kabla, višežilni: 16,0mm² – VDE ispitano: da

Karakteristike:

  • Sa steznim zonama za ravne i zaobljene materijale, prikladne za svestranu namenu
  • Sa sečicama za meku i tvrdu žicu
  • Duge oštrice za deblje kablove
  • Oštrice sećica dodatno indukcijski prekaljene, tvrdoće oko 60 HRC
  • Dužina x Širina x Visina: 190 mm 55 mm 20 mm
  • Težina: 264 g

Obim isporuke:

  • 03 06 180

 

Brand

KNIPEX

                          Knipex 

Knipex kompanija je osnovana 1882. godine i počela je sa proizvodnjom 60 Knipex klešta na dan. Svi procesi prilokom izrade Knipex klešta su pažljivo odrađivani jer su stremili tome od početka postignu najviši kvalitet izrade. Do danas je KNIPEX ostao veran početnim principima – koncentrisati svu snagu na proizvodnju najkvalitetnijih klešta na svetu. U Knipex ponudi ima preko 1,000 različitih klešta za električare, opštu upotrebu, elektroničare, vodoinstalatere, avio industriju. Knipex je brend koji predstavlja kvalitet i vekovnu tradiciju u proizvodnji klešta. Ono što je u početku bila mala seoska kovačnica, danas je vodeći svetski specijalizovani proizvođač profesionalnih klešta. Saznajte više o Knipex razvoju i glavnim postignućima tokom više od 135 godina.

Knipex – Stručnjaci za klešta

Fokusiranost je ideja koja pokreće Knipex. Knipex je sinonim za stručnost i vrhunske performanse. Tokom više od 135 godina Knipex je stekao veliko znanje o kleštima i proizvodnji. Knipex stalno usavršava sve aspekte kompanije – proizvode, procese, organizaciju i veštine.

Kvalitet je važan

Preciznost klešta je odlučujući faktor za njihovo funkcionisanje: bez preciznosti nema pouzdanog sečenja, stezanja ili oblikovanja. Minimalna odstupanja, koja Knipex poštuje zahvaljujući savremenoj tehnologiji proizvodnje, omogućava ispunjavanje strogih zahteva kvaliteta. Da bi osigurali da klešta ispunjavaju vaša očekivanja, Knipex koristi samo odabrano legure čelika.

Brain Trust Innovacije – Uvek još bolja klešta – ovo je Knipex-ova misao vodilja, čijem sprovođenju posvećuju svu svoju sposobnost i kreativnost. Razvijaju se nova klešta i optimizuju postojeći modeli kako bi ih učinili još boljim i lakšim.

Knipex pronalazi nekonvencionalna rešenja koja postavljaju standarde: novi načini prenošenja sile, lakša i brža upotreba, kombinacije različitih funkcija u jednom alatu i maštoviti alati za rešavanje problema u posebnim aplikacijama. Ovo štedi energiju i vreme, tako da možete postići bolje rezultate rada uz manje napora. Mnoge proizvodne mašine Knipex izrađuje sam, a kupljene prilagođava posebnim zahtevima.

Proizvedeno u Vupertalu, u Nemačkoj!

Knipex proizvodi isključivo u Nemačkoj, na mestu osnivanja kompanije u Vupertalu. Od ideje o proizvodu do isporuke gotovih klešta kupcima: sve se radi pod jednim krovom. Blizina i direktna komunikacija Knipex-u omogućavaju da koordinira sve procese i razmenjuje ideje među svim zaposlenima.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Knipex klešta kombinovana izolovana 1000V VDE 180mm 03 06 180
Šifra proizvoda: 03 06 180
Proizvođač: Knipex
Zemlja porekla: DE
Bar-kod (EAN): 4003773021926