Uncategorized

O nama

Postavljen 19 decembra, 2019 at 12:14 pm od / Komentari su isključeni na O nama

Od 1992. godine bavimo se prometom alata , pribora i opreme. Trudimo se da odgovorimo na sve zahteve naših kupaca a kako bismo bili sigurni da ce potrebe biti zadovoljene u asortiman smo uvrstili renomirane svetske proizvođače alata i opreme. – MAKITA,BOSCH,DREMEL,RIDGID,BAHCO,STANLEY,IRIMO,ACESA,HM-MULLNER,KLINGSPOR,RUKO…….

Za sve potrebne informacije stojimo na raspolaganju nasim stalnim i potencijalnim kupcima..Pored osnovnog alata u ponudi imamo i prateći pribor za bušilice, brusilice i ostale alate- burgije za metal, sds+ burgije, burgije sa sdsmax prihvatom, krune. brusne i rezne ploče, testere, brusne trake….Za sve elekricne, akumulatorske, pneumatske, benzinske alate obezbeđeni su ovlašteni servisi…Za profesionalne alate BOSCH i MAKITA el.alate Garancija je 3 godine uz obaveznu registraciju na sajtu proizvođača… NA LI-ION BATERIJE ALATA MAKITA GARANCIJA JE 2 GODINE.

Sa kompletnim asortimanom makita alata mozete se upoznati na stranici WWW.makita.rs
MAKITA ALATI SRBIJA, MAKITA AKCIJA, MAKITA NAJPOVOLJNIJE CENE.
Pored elektricnih,akumulatorskih pneumatskih,benzinskih alata makita, u proizvodnom programu Makita u ponudi je takodje i prateći pribor MAKITA, burgije za beton, MAKITA spicevi i sekaci, Makita listovi testera za cirkulare,,,,,
Trudimo se da odgovorimo na zahteve potencijalnih kupaca brzom ponudom, korektnom cenom i prvenstveno kvalitetom…..osnovna delatnost naseg preduzeca je veleprodaja alata,opreme i potrosnog materijala, a takodje smo registrovani i kao ogranak za maloprodaju putem poste i interneta, te tako robu iz naseg asortimana mozete poruciti mejlom ili telefonom i istu dobiti putem kurisrske sluzbe ( troškovi dostave prema cenoniku kurirske službe ) uplata po preuzimanju ili na tekući racun.  Slike su INFORMATIVNOG KARAKTERA..ZA DETALJNIJE INFORMACIJE O KARAKTERISTIKAMA I CENAMA STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU 011-3984-586 060-3984-586

Koncern MAKITA spada u najiskusnije i najrenomiranije proizvođače profesionalnog alata širom sveta. MAKITA se smatra najvećim svetskim proizvođečem alata sa akumulatorskim pogonom. Ukupan broj uređaja koji se proizvode širom sveta iznosi oko 10 miliona komada godišnje, dok asortiman mašina sadrži više od 1000 modela .

Proizvodnja sa zrelom tehnologijom
MAKITA proizvodi za globalno tržište. Naši proizvodni pogoni u Japanu, Kini, SAD, Velikoj Britaniji, Rumuniji, Brazilu i Nemačkoj vrše proizvodnju koristeći najnaprednije tehnologije i sprovodeći kontrolu kvaliteta. Istraživački centar u Nishinu i centar za dizajn u Tokiju, koji pripadaju kompaniji, sprovode značajne pripremene radnje za proizvodnju. MAKITA proizvodi se proizvode od pažljivo izabranih komponenti i vrši prodaju širom sveta. Kućišta i unutrašnje komponente se proizvode od visoko kvalitetnih materijala i nadilaze očekivanja i najzahtevnijih korisnika.

Sveobuhvatno obezbeđenje kvaliteta
Da bi se obezbedili izvrsni standardi kvaliteta, tokom procesa proizvodnje i montaže sprovode se međuispitivanja naših proizvoda. Pre nego što proizvod napusti fabriku, sprovodi se završna kontrola u skladu sa standardom ISO 9001:2000. MAKITA garantuje izvrstan kvalitet svojih proizvoda.

Savršeni balans kvaliteta i napretka
Kvalitet, inovativni dizajn i uravnoteženi odnos cene i efikasnosti stvorili su poverenje i priznanje na profesionalnom polju i u oblasti zanatstva. Pored dokazanih elektroalata i alata sa akumulatorima, MAKITA nudi i stacionarne mašine za obradu drveta, proizvode sa pneumatskim pogonom i pogonom na benzin za industriju i kućne radionice.

Pouzdanost i ergonomija
Elektroalati MAKITA odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna. MAKITA alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Samo originalna oprema MAKITA je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. MAKIT dinamično proširuje asortiman alata i opreme i ciljano radi na razvoju rešenja za profesionalnu primenu. Široko razgranata servisna mreža sa redovno obučenim tehničarima optimalno zaokružuje celokupnu uslugu MAKITE.